Marphi 1138 Napisano Maj 23, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kameru za video nadzor sa infra red-om.Kamera je nova i nikad nije montirana,samo je probana par puta...Moze i zamena za neku OVAKVU kameru.Inace ovu moju cenim 35e. Evo i par slika moje kamere. cd sam stavio samo kao merilo velicine kamere... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to montira, povezuje..na sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 24, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na jedan kabl se nakaci struja (adapter od 12v 1A),a na drugi se nakaci kabl koji se ubode npr u tv u onaj AV.i onda gledas na AV-u to sto kamera vidi ...Tad gledas onno sta se tog trena desava...Znaci,ne snima se nigde...Ako hoces da se snima,postoji mogucnost da se snima na kompjuter preko jedne kartice(ja imam tu karticu ali sam izgubio drajvere),ili preko DVR-a (snimaca)koji je i skuplja varijanta.... a inace,na poslednjoj slici se vidi nosac kojim se ona montira na pogodnu povrsinu..moze da se podesi tako da drzac bude iznad kamere kao sto je na slici a moze i da bude ispod...Kad ima svetlosti,kamera je u boji,kad upali infrared onda snima crno belo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...