kameni 1 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek blicnem !!! Bez obzira kolika kolona nailazi, svakom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8479 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 3201 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Ali sam primetio, manje, skoro niko mi nije blicao po Vojvodini, osim onih sa BG tablama, a ne znaju ko sam, vide samo motor. Mada isto mi je bilo i u kolima. Po Sumadiji, blicanje, mahanje, vrlo uredno. Do duse, sto neko rece, ako nailazi neki manijak sa 150 po seoskom drumu, treba li ga pustiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6655 Napisano Februar 7, 2008 Enduraš, 6501 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek blicam i blicaju mi, ali me nervira kad mi neko blicne iz nekog samo njemu znanog razloga, ja pomislim radar, pa vozim sporo dok ne vidim da uopste i nema radara. Takvi mi ljudi nisu jasni sta im to znaci u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...