Mishke 574 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani prijatelji kolege bajkeri, ovim putem zelim da Vas obavestim o akciji koju su organizovali moji prijatelji i zelim da pozovem svakog od Vas da svojim prisustvom uvelicaju ovu akciju i usrecite decu u decijem selu u Sremskoj Kamenici... Pokloni za decu su vec organizovani i spremni od strane sponzora i Vase je samo da nam se prikljucite.... 1. Mishke (+ do sada prijavljenih oko 30 motora) 2. 3. 4. ..... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akciju .Na moju veliku žalost neću biti u Srbiji tada ali verujem da će ta nesrećna deca bar na trenutak osetiti ljubav, sreću i radost! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Maj 23, 2013 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Super akcija gde vam se mi iz Novog Sada možemo priključiti. Da li će te se zadržavati na nekoj od lokacija sa flajera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na rutu ako zelite da se malo provozate sa nama mozete doci pa nam se prikljuciti kod Indjije pa dalje preko Rume i venca do Sremske Kamenice.... Mozete takodje doci i direktno tamo... Zadrzavanje je planirano u decijem selu gde cemo se i druziti sa decom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mishke (+ do sada prijavljenih oko 30 motora) 2. Dejan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...