Boban EN 529 Napisano Maj 23, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Našao sam na oglasima set za krpljenje guma, sve sa bočicama za pumpanje čepovima i alatom, za nekih 20€. Da li je neko imao ikakva iskustva sa njim. Da li su te bočice dovoljne da se guma dopuni do najbližeg kompresora gde bi mogla i da se proveri i da li je i posle tog krpljenja potreban odlazak kod vulkanizera. Znam da vulkanizeri nisu oduševljeni kad im doteraš vozilo kojem je krpljena guma sa onim sprejom jer u njoj ostane puno te lepljive materije i onda se zamažu kao... ali takođe i nemaju baš svi servisi alat za balansiranje moto točkova. Kakva su vam iskustva sa setom. Hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Velis 20 evra otvori ovo Imam takav set al ga nisam koristio ali zato u Luisu imas jeftiniju varijantu i ako narucis preko Sekule placas samo postarinu (normalno i cenu iz Luisa). A da li moze patrona da napumpa dovoljno gumu pa moze sto da nebi mogla, uostalom imas u setu tri patrone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 23, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristio i preporučujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 23, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi to otprilike kostalo da dodje ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Imam takav set za reparaciju al ga jos nisam koristio (da ne izbaksuziram)... Deluje sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 23, 2013 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ta pena u boci pod pritiskom je upotrebljiva u nedodjiji, to je tacno, ali ostaju te naslage sa kojima se treba posle boriti. U Tigar prodavnicama ima lepo novi patent za par stotina dinara. Bocica Slime (iliti Slina) se sipa kroz ventil u praznu gumu, vrati se igla ventila i rucno naduva guma (moze i malim elektro kompresorcetom). Drzi pa nepusta, a kod vulkanizera se preostala slina sa felne samo plakne vodom. Nosim u skuteru tu bocicu i malu pumpu za bicikl sa crevcetom (adapterom) za auto i moto ventil. Izvlaci iz nevolje, najmanje komplikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 24, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam gore navedeni set (jedna boca puni na 2.0 bara tako mi je rečeno) + penu za svaki slučaj,..........oba artikla su bila oko 15 evra preko luisa..........nije mnogo ako se nedaj Bože zaglaviš u nekoj nedođiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Te bocice su su ampule sa komprimovanim vazduhom i da bi napumpao gumu ful treba ti sve tri . Moras prvo navuci sundjerstu oblogu oko ampule jer prilikom ispustanja komprimovanog vazduha stvara se vrlo niska temperatura i moze da ti osteti kozu . Redosled kod lepljenja je da prvo procistis rupu svrdlom a zatim polako provuces lepljivu trakicu okrenes i vratis malo napolje . Onda je polako iseces skalperom ... Ampule polako prazni jednu po jednu sa malo pauze da proveris dali si lepo zakrpio gumu . Ja imam i jos dve bocice u rezervi (ukupno 5 ) za svaki slucaj . A kao sto si dobio sugestiju sve to mozes da narucis iz Luisa ..sigurnije je ... Komplet zlata vredi ..mene i suprugu je spasio jedne noci u nedodjiji iznad Tito Velesa i od tad je obavezno u koferu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 25, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, poručio komplet, stigao mi jutros nadam se da mi neće trebati ali nek se nađe što kaže Petartdm da ne prenoćim negde u nekoj nedođiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izasao komplet za krpljenje ako nije tajna i preko koga si uzeo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Maj 30, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio ovaj iz louis-a, kosta 13e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Jun 1, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zo je taj iz Luisa. Neki momak iz Panceva ga uvozi ima uvek kod sebe. Koštao me 2200 dinara. Znači nešto skuplje no u Louisu ali ga nisam čekao da ga poručujem preko nekoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobane daj neki broj tel od tog momka iz Panceva ili neki drugi kontakt.Za par stotina dinara razlike a da stigne odma, mislim da vredi.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Jun 2, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 0641188357 Momak je iz Pančeva šalje AKSom i plaćaš pouzećem Mislim da nije neka razlika u odnosu na LOUIS i što je najvažnije odma ti stiže ako ne možeš da čekaš, a meni je trebalo baš hitno zbog nekog manjeg putovanja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane daj neki broj tel od tog momka iz Panceva ili neki drugi kontakt.Za par stotina dinara razlike a da stigne odma, mislim da vredi.Unapred hvala. 700 dinara i nije baš zanemarljiva razlika (bar meni). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Jun 3, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa zi kad već krećeš negde a znaš da će trebati još bar 10tak dana da stigne onda i nije neka. Gore je ne daj bože da ti zatreba na 150km od kuće a da nemaš. Hvala bogu nije mi zatrebalo ali... Slažem se 700 džidži ako ti nije frka bolje uštedetiali nije 700 jer je u LOUISU čini mi se 15€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...