Jump to content

Moto Zajednica

zx6r ninja 1998

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Zdravo ljudi imam problem sa kawasakijem...popravljam ga celu zimu nikako da gasredim...pa bi vas molio ako neko zna u cemu je problem da mi kaze.problem je u to tome znaci na leru radi besprekorno i priga gas sve super cim ga pokrenem u voznju prva,druga i u trecoj brzini kao da nema benzina vise..karburatori su stelovani i vakumi isto..cak sam i protok benzina podigo na 43.5ml po karburatoru..i nista uvek isto...da naglasim u pitanju su dynojet dizne u karburatorima...ako iko zna sta mu je neka mi pomogne da resim problem..hvala unapred svima...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Javi se majstor Bokilicu, evo ti link na njegovu temu.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__pid__1495401__st__1160#entry1495401)

Korektan majstor, ako moze pomoci ce ti savetom, a ako ne moze, svratis do N.Pazove i za sat dva imas preporodjen motor.Nije skup, a uglavnom ti sredi i nesto za sta nisi ni znao da ne valja.

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Pitaj Bokilica na njegovoj temi, ako mozes sam da sredis verovatno ce ti dati barem smernice sta da proveris/zamenis/popravis/ocistis

• Gasim po kucama...povoljno, 161 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000

Slican problem imao drugar na Hondi,u pitanju je bio dovod vazduha tj.pogresno prikopcana creva za vazduh.Toliko od mene.

• Gasim po kucama...povoljno, 161 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000

Onda protegni tockove do Bokilica,nije to toliko daleko.Ja sam zbog prepravke motora prelazio i po 200 km-a.

• Ne silazi, 6518 postova
  • Motocikl: konzerviran

Jes' ti stavio komplet sve od Dynojeta ili si kombinovao malo ovo malo ono?

Ako je sve cisto i ispravno problem moze da bude neadekvatna velicina dizni ili pogresan model iglice (neodgovarajuci konus) ili pogresna kombinacija svega.

Ako si se ti ili neko drugi igrao sa auspuhom, filterom ili nekim mehanickim izmenama u glavi, potraga za dobrim radom bice malo duza. Cak i za nekoga ko se time bas onako propisno bavi. Potrebno je imati malo veci izbor igli i dizni, pa stavljati, skidati, stelovati, probati. Da sam na tvom mestu, posao bih prepustio nekome ko bas ima iskustva, potrebno znanje i delove, a i probni sto nije na odmet.

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Druze...dzabe si radio po manuelu kad nesto nije dobro spojeno....greska ti je u crevima tj. izjednacenje nad/pod pritiska u karburatorima je problem. Oteraj to majstoru.

• U prolazu, 5 postova

drugari naso sam problem tek sad...u karburatorima su stavljene neadekvatne iglice tj stavljene su sa zx12r....zato me zeza...dali neko zna gde bi mogo da nadjem bas za njega iglice?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja