Goblin 238 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me na licu mesta. Decko pao jer je magarac pretrcavao Zrenjaninac na crveno. I, da njega izbegne, covek obori motor. Malo se izgulio lupio je glavom o asfalt i zali se da ga malo zateže vratna tetiva. Sad je došla hitna. Poslato s telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Maj 21, 2013 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac je meni jeziv. Cesto putujem na posao skuterom, ne znam da li mi je gore rano ujutru kad je relativno prazan i svi voze prilicno brzo ili popodne kad se vracam pa se pesaci razmile na sve strane. Nigde nisam videla da tako iskacu pred vozila kao na Zrenjaninskom putu. Valjda zive tu pa im je prelazenje ulice u maniru ptice trkacice sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...