Goblin 239 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je bela obloga za telefon potpuno pomodrela i nikako ne moze da se opere i kako ne mogu da nadjem neku drugu koja mi se svidja, palo mi je na pamet da je presvucem karbonskom folijom. E sad, obzirom da je to malo folije i ne verujem da iko hoce da proda tako malo, moram da pitam... Ima li neko viska folije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 21, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, crna "carbon", reljefna. Javi se na PM za preuzimanje. Naravno, poklanjam. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takva mi najvise odgovara! PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...