Sky 96 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Бре Лорде... то ти се баш одужило! Када планираш да завршиш? Да ли ћеш радити још нешто? Које куде, да ли идеш на деда мраз акцију? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Oduzilo se mnooogo, ali nisam samo ja tu 'kriv'. Ipak ne mogu bas kad pozelim da banem coveku u kucu. A i daleko mi je bez licnog prevoza. Menjacu karike, moram da sredim i stapove i semeringe i da vidim zasto mi zadnja kocnica vecito slabo koci. Kad ti palis u 'vojsku'? Ima tema na nasem forumu, pozdravljaju te ljudi a ti se ne javljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Када мислиш да ћеш је завршити? Што се кочнице тиче... мислим да сам ти више пута скретао пажњу... Сумњам на гуртне. Верујем да су се потрошиле. Kad ti palis u 'vojsku'? Ima tema na nasem forumu, pozdravljaju te ljudi a ti se ne javljas Озбиљно?! Пошаљи ми линк у ''пп''! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ok. Provericu i gurtne kad sredim kvacilo i stapove. Narucio sam delove, trebalo bi da mi stignu prekosutra, pa od ponedeljka-utorka sklapam kvacilo. Javljam tok radova. ps. slike petokrate su dosta lose pa ih necu kaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Остаје му да провери, када буде скинуо точак. Само... нисам сигуран да на том добошу има довољно ''меса'' за обраду. Лорде, да ли имаш још неки точак? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos dva kompletna ali naravno, jos nisam proveravao koji ima vise mesa unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno resenje. Tako je i kod tebe? Pregledacu kasnije i ove dobose sto imam u rezervi pa ce nesto da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, zimski radovi ! Lepo Ne zaboravi neku slikicu da postavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stampar,pitanje u vezi zbica. Moje su zardjale i ne znam sta da radim sa njima? Koliko je skupo to hromirati,jel znas nekog ko radi to,i postoji li jos neka opcija? Ja sam mislio da ih plastificiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2*72=144e Ipak ce da bude plastifikacija od 200-300din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije je onda kupiti nove zbice 1 evro kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I za te nove madjarske sam cuo da brzo pozute... :-\ Mislim da ne bi lose izgledalo i da su obrucevi polirani a zbice crne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je 2 evra, mnogo bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iz prve ruke,hromiranje kompleta zica za jedan tocak 18-ica kosta oko 20 eura,drugar radio na Falkoncu,ispolirana glavcina,obruc je fabricki hromiran i mogu vam reci da izgleda neverovatno.Hromirano je u DES-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ok, to je vec pristojnija para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda perfektno,i drugar koji se bavi restauracijom Falkonaca kaze da znaju za zajebu po nekad ali s obzirom koliko su jeftinij u odnosu na ostale on pristaje na to,zao mi sto nisam slikao sinoc nekoliko delova koji su tek stigli sa hromiranja,od 10 delova 9 su perfektni samo je jedna osovina malo zeznuta,sve je placeno 1300 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,da li neko od vas sa jawama zna mozda da li postoji karburator za ts 350 koji je indentican ikow-om a da je japanski ili neki slican da se ubaci sa sto manje prerade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 13, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino sto znasm/sam video je da se stave dva karba sa RD-350, ali to iziskuje pravljenje odgovarajuce ususne grane. A sto bi menjao Ikov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 14, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jawini karburatori su dosta dobri tako da ni ja ne vidim razlog zasto da se menjaju. Ukoliko ti je potrosnja veca na to sem karburatora utice i paljenje pa i fals vazduh. Promenom karburatora se moraju raditi i dodatna stelovanja. P.S. Inace, Jawa ima Jikov karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan original karburator dobar,ako taj tvoj ne moze da se sredi. Ako ti treba javi se na pm. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Ma strasno me zeza,nece da radi sauh tj nece da upali na sauh kao da ne funkcionise,kad mu povecam nivo goriva u loncetu onda pali na sauh kako treba i gasi se na sauh isto kako treba da funkcionise ali grca davi se u benzinu nece da primi vise od 3000 rpm,a iza mene oblak ko da prasim komarce neam pojma sta da radim kad mu udesim novo da prima gas ko lud onda i ide kao lud i malo trosi ali ladan ne pali na sauh samo sipanje u cilindar spricom i onda upali znaci nikakve promene u radu se ne desavaju dal ga dignem dal ga spustim motor isto radi nema nikakve promene,na telu karburatora gde seta siber sa leva i desne strane imaju dva cetvrtasta oduska koja su otpusena da li je i kod vas tako ili je neki odusak zapusen ako neko ima ovakvih problema nek pomogne ako zna ili cu da bacim karburator na smece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takav slucaj , coveku je otpala bakarna ( mesingana?) cevcica kojom gorivo ide u mehanizam sauha , ima li u tvom karbu te cevcice koja ide do dna lonceta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14683.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Tajson, da prvo definisemo jednu stvar. Tebi u avataru pise da vozis MZ-ETZ 250. Ovo je tema o Jawama, da li ti ovo sto pitas - pitas u vezi karburatora na nekoj Jawi, ili pitas u vezi karburatora na tvom MZ-u? ? Simptomi koje pominjes mogu da ukazuju na razlicite kvarove kad su u pitanju ova dva motorcikla. Jeste da su oba dvotaktna, al imaju razlicite karburatore, razlicite motore . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan @ Tajson, da prvo definisemo jednu stvar. Tebi u avataru pise da vozis MZ-ETZ 250. Ovo je tema o Jawama, da li ti ovo sto pitas - pitas u vezi karburatora na nekoj Jawi, ili pitas u vezi karburatora na tvom MZ-u? ? Simptomi koje pominjes mogu da ukazuju na razlicite kvarove kad su u pitanju ova dva motorcikla. Jeste da su oba dvotaktna, al imaju razlicite karburatore, razlicite motore . . . . Jawa je za Jawu, MZ ima podforum i MZ Svet je na raspolaganju za sve. Neka se Jawa ljudi razmašu u svojoj temi koliko žele, puna je sloboda. Ambicija je da i Jawa dobije veće mesto na BJB-u ali to zavisi samo od Jawa ljudi. Majstorima ne zamerite, po prirodi njihovog posla treba da su prisutni u svim temama. Kad nam trebaju tu su, to treba da bude dovoljno za sve. Tajsone, uzmi drugi karurator na probu da vidimo šta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...