PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde Floyde cekamo slike !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vec je rastavljena,skinut je rezervoar,sediste,masina izvadjena itd... tako da dok ne pocnem da kasapim ram nema slika e da ako imate jos nekih slika prepravljanih jawa postavljajte treba mi malo ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E pa trebao si da slikas kada je pristigla...Slikaj obavezno da vidimo kako napreduju radovi. Evo ti par ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A ova je po meni do OO... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja okacio slike, a ne znam sta planiras da radis-mislim koji stil?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slike,radicu otprilike kruzera Planiram da produzim vile,promenim im ugao,da povecam ukupnu duzinu motora,pozadi 16 tocak i da spustim teziste dosta evo jedna zanimljiva: http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=3409 e da ovde ima slika mog motora pre nego sto smo ga rasturili :D: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26945.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel' ova sa ceskog sajta produzavana? Meni je mnooogo gotivna. Ja hocu da radim slicno, bas me interesuju tvoja resenja a verovatno imas i vise iskustva u majstorisanju od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ta nije nista produzivana.Sutra cu da skinem sve sa rama i detaljno ga premerim i nacrtam,pa cu da vidim koji ugao vila i duzina trebaju za medjuosovinsko rastojanje od 1500-1600mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I slike, slike, slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mani se seckanja i produzavanja, samo ces sebi muku da napravis. Sredi je ko onu sa " motokari. cz " i uzivaj u voznji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna zanimljiva: http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=3409 Веома лепо и културно урађен пос'о ! Рам не трпи велике преправке, а као резултат се добила машина за пример! П.С. подсећа на нове моделе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Razmislicu jos za duzinu i to evo jos nekih slika : :o :o http://www.customshow.net/_cechovky/1a.jpg http://www.customshow.net/_cechovky/1b.jpg http://www.customshow.net/_cechovky/1c.jpg http://www.customshow.net/_cechovky/16a.jpg http://www.customshow.net/_cechovky/16b.jpg http://www.customshow.net/_cechovky/16c.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' nek neko objasni sad ovaj lonac na predposlednjoj slici, 16b... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' nek neko objasni sad ovaj lonac na predposlednjoj slici, 16b... Sta tu ima da se objasnjava ? Covek napravio auspuh po svojoj volji. Ako pogledas malo bolje, primetices da je fabricki lonac presekao tu gde mu se masina zavrsava, i odatle napravio zadnji deo sa onim zakrivljenim delovima ( to kod nas nije po zakonu - ne bi proso tehnicki ), verovatno je napravio i neki prigusivac unutra, i to je to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko bre kaze da je Jawa losa, pogledajte sta Cesi rade sa njom, opreme se i odu na kampovanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ...da je fabricki lonac presekao tu gde mu se masina zavrsava, i odatle napravio zadnji deo sa onim zakrivljenim delovima... Onda je rezonator (onaj deo bitan za podpritisak, da se tako izrazim) u prednjem delu lonca? Video sam ja da je seceno samo mi to nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam malo rasturao jawu sa drugom.Skinuli smo sve sa rama i sad za pocetak cu da sredim zadnje amortizere i stapove viljuske. Evo jedna slika dok smo radili,kasnije nam se ispraznila bat.na aparatu pa nismo slikali dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto ovako upadam... Hocu da promenim ergonomiju sedista na mom motoru. Ranije sam vec radio nesto slicno a za to sam koristio staro sediste od jawe (sundjer). E sad, da li neko ima mozda neko staro, iskudano, rastureno sediste... nebitno kako izgleda, meni samo treba nesto tog gumastog sundjera. Dovoljno mi je i pola tog sedista. Ja imam celo sediste koje mi vise nece trebati,samo nisam siguran dal je taj gumeni sundjer,provericu pa ti javljam Inace mislim da ti je bolje da kupis nov sundjer,u industrijskoj zoni u ns-u lukas prodaje i sece sundjere po meri,to te ne bi puno izaslo a mogu da ti urade oblik kakav oces.Mozes birati razlicite tvrdoce itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 7, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Floyde... kad se bre vidimo? Davno te nije bilo u Temerinu. Ajde cujemo se pa da se dogovorimo o svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna slika oguljenog rama,slikano mobilnim http://img152.imagevenue.com/img.php?image=84824_DSC002991_122_629lo.jpg A sad da pocnem sa pitanjima rastavio sam zadnje amortizere i sve dobro oprao,pa mi sad treba: 1.koliko i kog ulja ide u njih 2.da li ima da se kupe ovi semeninzi i te dve gumice(mada nisu ni ove lose) 3.da li se matice(crveni kruzic na slici) stezu,kad sam rastavio amorte na oba su te matice bile popustene dosta http://img249.imagevenue.com/img.php?image=89252_DSC0030311_122_391lo.jpg I ako neko zna gde mogu da nadjem manual za ts na eng. ili srb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, nisam skoro rasturao Jawu, al mislim da je ta bila udarana. Ona cev kvadratnog profila sto stoji iznad cilindara - cini mi se da treba da je prava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ...da je fabricki lonac presekao tu gde mu se masina zavrsava, i odatle napravio zadnji deo sa onim zakrivljenim delovima... Onda je rezonator (onaj deo bitan za podpritisak, da se tako izrazim) u prednjem delu lonca? Video sam ja da je seceno samo mi to nije jasno... Znas kako, mozda ima i u zadnjem delu nesto - to ne vidimo. Covek je verovatno nesto napravio da bi mu motor lepo radio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjem delu fabrickog lonca se nalazi prigusivac. Koliko znam, i on igra neku ulogu u radu agregata. Mmmm, kad ne znam ni ceski ni poljski, a toliko odlicnih sajtova o Jawama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam malo rasturao jawu sa drugom.Skinuli smo sve sa rama i sad za pocetak cu da sredim zadnje amortizere i stapove viljuske. Evo jedna slika dok smo radili,kasnije nam se ispraznila bat.na aparatu pa nismo slikali dalje. Evo kako treba da ti izgleda ram : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, nisam skoro rasturao Jawu, al mislim da je ta bila udarana. Ona cev kvadratnog profila sto stoji iznad cilindara - cini mi se da treba da je prava ! Da,izgleda da jeste udarana,stapove sam pregledao danas oni su pravi,cim njih sredim(promenim semeninge i to),ram ide kod jednog drugara limara da menja ugao vila pa ce da resi i to,i pozadi je neko podizao sipke,to secemo i spustamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...