Vuja 36 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu slike ako stoje u fioci? Ovo je baš lepo videti, isti lik, neko se rodio da ostane večno mlad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je tesko naci Jawu Californiu u srbiji. Da li je to redak model kod nas ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je lepa i skladna i pozeljna za kojekakve prepravke (da se tako izrazim) da su mnoge zavrsile ispod brusilice i/ili 'tretirane' pod tremom 6 zima Jedan primer : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @ SKY, Michellin Macadam 4x18, onboard : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobar JAWA-tor... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan То Лорде!!! Лепо делује. Чини ми се као да је виша од Јавине стандардне. Па сада фелна делује к'о да је 16-тица у питању. Него, да ли си третирао тај добош? И... Како стоји точак, када си га монтирао? Да ли има довољно простора између гуме и штитника ланца? Затим... направи једну фотографију, гледано од позади... да видимо како изгледа са том гумом. И... којекуде, шта урадисте данас? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vislja jeste, 100x90x18 i felna zaista deluje kao 16" jer je mrak bio kad sam slikao pa se ne vide obodi gume. Iz istog razloga nisam je slikao zguza, tablica smeta Do gumenog dela lancobrana ima jos po koji milimetar sa svake strane, sto znaci da cak ni 110 bez skidanja kompletnog lancobrana nece da moze :-\ (po slobodnoj proceni, bez lancobrana, 130 glat' staje) Takodje, zbog visine gume, metalni deo zadnjeg blatobrana je udaljen od gume jedva po 1-2 mm, tacnije krajevi blatobrana ka osovini zadnje viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moke 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zavidovići (BiH) Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo lorde,kod mene je bila zadnja 110/90x 18 cros,i nije zakačala za lancobran,e sad je frka za 18-ke kod nas u BiH, tako da sam jedva nasao trayalovu 3,50 i 3,25 na cuvenoj pijaci Arizona,ali ne mogu naci vec punu godinu unutarnje tih dimenzija i vozim na tomosovim unutarnjim 2,75x18 pa ne smijem puno opteretit jawu(imam 105 kg) i cim sjednem do pola izduvaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Да... задњи блатобран мора да се прошири, када се ставља шира гума на задњи точак. Тј. доњи десни део, металног блатобрана. Јер је ближи средишњој оси мотоцикла, због штитника ланца. За још шире гуме, поред овога, потребно је уклонити штитник ланца. Али... баш нисам за ту акцију. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran cu prosirim kad budem menjao zadnji plasticni koji je polomljen, imam 3-4 komada pa mi nece biti zao jednog a jedan originalni ce da ostane u fabrickom stanju Kompletan lancobran ostaje tu gde jeste i kakav jeste ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @ Moke - a jesi li probao unutrasnju od Juga da stavis? Cini mi se da sam negde cuo/procitao da moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moke 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zavidovići (BiH) Prijavi odgovor kao problematičan @ Moke - a jesi li probao unutrasnju od Juga da stavis? Cini mi se da sam negde cuo/procitao da moze... Ma probat ću i to,valjda se može razvuć,jer ubi me psihički ovo vozanje na pola gume. A zanima me koliko je neko od Vas u cugu prešao kilometara sa jawom i da li se može pouzdat u nju na duža putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A zanima me koliko je neko od Vas u cugu prešao kilometara sa jawom i da li se može pouzdat u nju na duža putovanja. Krim Transilvanija, 2008 godine : http://picasaweb.google.com/jacu.frankensztajn/WwwJaczZaPlKrymTransylwania2008MotocyklemJawa_jacuFrankensztajn_1# ;D http://picasaweb.google.com/jacu.frankensztajn/WwwJaczZaPlKrymTransylwania2008MotocyklemJawa_jacuFrankensztajn_2# ;D http://picasaweb.google.com/jacu.frankensztajn/WwwJaczZaPlKrymTransylwania2008MotocyklemJawa_jacuFrankensztajn_3 :o :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, nisam to ja, ja vozim 638 A ima i ovaj Poljak, sa zemskom po Jevropi, kilometraza slicna, tj. ~10.000 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=332085&highlight=jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, nisam to ja, ja vozim 638 Znam.. ;) ja bi na ima novaca vozio ovako neku turu kao on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor-sapex 4 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koju sijalicu mogu da stavim u far posto mi je fabricka slaba za voznju nocu, stavio bih neku tipa Osram night breaker ali kada sam ih probao duze su nego fabricka i udaraju u onal lim unutar fara a i samo telo sijalice je drugacije nego sto je na fabrickoj sijalici!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав. За њен фар иде ''балонка''. Али може да се стави и H4. Уколико немаш адаптер фасунга за H4 сијалицу, потребно је да сва три лимена пипка (да се тако изразим), на телу сијалице, савијеш на пола. Савијајући их уназад, тј. ка контактима, од сијалице. Такође, у зависности како је изливен стаклени део сијалице, постоји могућност да ће шпиц сијалице ударати у лим унутар фара. Потребно је сијалицу поставити тако да сам шпиц сијалице пролази поред тог лима. И нема никаквих проблема. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moke 0 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zavidovići (BiH) Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara za jawu oklop fara od yamahe rd 350,pošto imam priliku da kupim. to je sa ove yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moke 0 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zavidovići (BiH) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam našao u oglasima,nisam uživo pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Priupitaj der tog tamo dal' 'oce karbove da trguje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Супертест Јаворке - првих хиљаду километара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Супертест Јаворке - првих хиљаду километара Свака част, Зорге! Хвала. Само... да преведем... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moke 0 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zavidovići (BiH) Prijavi odgovor kao problematičan Priupitaj der tog tamo dal' 'oce karbove da trguje ? Poslo sam mu poruku ne odgovara nista ni za masku ni karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna fantasticna Jaworka iz Ukraine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima koja java je bila osnova za ovu makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...