exman 241 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posto ova "digitalna" generacija (mislim pre svega na svoje sinove) do sada uglavnom nije imala volje da se bakce sa mnom, voleo bih da neko sa oovog foruma odvoji sat vremena i da mi objasni bar "kako se koci". Dakle, imam Garmin 60CS i rado bih obisao neke od off ruta koje nalazim na ovom i drugim sajtovima kao GPX fajlove. Tu su i kombinacije topo mapa sa Google-om i verovatno jos neke opcije za koje ne znam..sve u svemu treba neko da me pogura dok ne upalim. p.s. molim dobrovoljce da se ne guraju, svako ce dobiti priliku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 13, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Paz vako! Prvo bi ti preporučio da instaliraš garminov software "Base camp" koji je jako prijateljski nastrojen ka kreiranju off ruta. U njega direkt možeš da učitavaš .gpx fajlove i da ih kasnije iz MapSource-a šalješ na uređaj. U svakom slučaju, ima tu mnogo pisanije, ako ćeš krajem meseca do Kepe, rado ću odvojiti satić da ti pojasnim bar deo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf kamo srece da moji tata vozi KTM 525exc pa ne da bih ti samo pokazao kako radi GPS nego bih i isao sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Uf kamo srece da moji tata vozi KTM 525exc pa ne da bih ti samo pokazao kako radi GPS nego bih i isao sa tobom Ma mafija je to../ometaju me u razvoju Kvarni, majstore ne stizem kod Kepe. Dosadila mi deca pa ih saljem na rad u Australiju. Skinucu Base camp i petljati koliko mogu,zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 15, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ajd onda polako, MapSource prvo, pa onda BaseCamp. Jel imaš neke karte instalirane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ajd onda polako, MapSource prvo, pa onda BaseCamp. Jel imaš neke karte instalirane? Ili akademik ili nista, necu da budem dopisni clan! Ustvari, uvek sam preferirao uciteljice.. Hvala Kvarni, cim budem imao pitanje-zovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...