stegula 177 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde se na cpi gtr 50 nalazi plovak za gorivo i koliko je komplikovano da ga sam promenim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovakav karb onda je plovak u ovom crnom loncetu na kome karb stoji.Odakle ideja da menjas plovak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, nisam se ja dobro izrazio, plovak (gauge) za nivo goriva u rezervoaru. Nikako ga sam nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan MANUEL koristice ti http://www.scooterunderground.ca/knowledge/manuals/documents/CPI_GTR50_SERVICE_MANUAL.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan MANUEL koristice ti http://www.scooterun...VICE_MANUAL.pdf Prelistao sam vec i ne mogoh naci plovak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadosavKV 0 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisi ga trazio u rezervoaru? O.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom plovak za nivo goriva ne postoji, postoji samo indikator koji pali lampicu i nalazi se na vakuum slavini. Elem, vakuum slavina goriva se pokvarila i potrebno ju je zameniti, a posto kod nas jelte nema distributera za CPI, nema ni delova, tako da sam primoran da koristim drugu odgovarajucu slavinu koja nema taj "plovak". Slavina je sa navojem, ondnosno maticom, tako da ne mogu da koristim onu koja se pricvrscuje selnom. Da li neko ima ideju kako da izvedem novi indikator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je precnik navoja na tvom rezervoaru,imam nekih slavina tog tipa pa mozda ti neka odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutro cu proveriti, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Tako otprilike izgleda, samo sto ima navoj. M16 je navoj a step je kolko sam razumeo majstora 1. Nadam se da ce biti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...