Marko011 2457 Napisano Maj 13, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan super putopis!!!!!! ja planiram da prođem jadranskom rutom pa dalje prema srednjoj Evropi krajem juna............. malo mi je frka gde ostaviti motor,............. kad si već opisao iz kojih razloga ste ostavili motore u sigurnim rukama u Zadru................., jel zna neko pouzdanu osobu, tj. smeštaj na par dana (ukoliko je moguće pored mora), gde ne moram da razmišljam o kojekakvim delikventima............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ...."Nemo" !!! kada sam birao fotografije i gledam nesto u tvoj snimak kamerom koji si mi poslao i sada postavio.............mislim se da li da ga postavim, pa rekoh - ajde za sada da ostavim ovako pa cu posle da dodam ........medjutim, ti si me preduhitrio - cestittam, imali smo istu ideju, ali ti si je ostvario......... Pozdrav celoj ekipi i Slovenije i ujedno se pridruzujem tvom iskazu: "Marokanac, slovenski ogranak BJB uživao je u druženju sa delegatima zajednice iz Srbije! Neka to bude prva "tradicijonalna" zajednička vožnja. Sledeća je ... " Ja bi dopunio: Sledeca neka bude kad se dogovorimo ili ........ neka nas neka nova grupa "ludaka" pozove i eto nas........... Pozdrav......... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan super putopis!!!!!! ja planiram da prođem jadranskom rutom pa dalje prema srednjoj Evropi krajem juna............. malo mi je frka gde ostaviti motor,............. kad si već opisao iz kojih razloga ste ostavili motore u sigurnim rukama u Zadru................., jel zna neko pouzdanu osobu, tj. smeštaj na par dana (ukoliko je moguće pored mora), gde ne moram da razmišljam o kojekakvim delikventima............ Kao sto znas, na putu ..........motor uvek sto blize sebi, to vazi i kada spavas. Ja sam uzimao sobu recimo u prizemlju i parkirao motor ispod prozora, uvek okrenute tablice prema zidu. Istina je da nikada nisam imao nikakav problem, ali ostao sam oprezan i takav sam bio i pre svih ovih dogadjanja iz 90' godina. Dobrih ljudi ima svuda, oni su u vecini...... ali, ima i onih drugih i zbog toga kada stignes negde raspitas se ima li garaza ili tako nesto slicno i bice ok....... Pozdrav i uzivaj......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek... putopisi i rute za respekt... Drago mi je da vidim fotografije iz Zadra... nekada sam boravio tamo... Sa srećom i da uživaš u novom motoru i da nama i dalje prenosiš svoje impresije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma milina jedna... masine za respekt kao i druzenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1752 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim Bojana (Benča) na slikama verujem da ste se dobro proveli...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ....uzivao citajuci.....nekad davno je to bio moj kraj pa sam se par puta pentrao uz paklenicu , bas me potsetiste na stare dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Franc radsta ostavljati zapis bogami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu da kazem: "Sram vas bilo!!! Prosli kroz Modricu, a niste svratili!!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan necu nista da komentarisem , glupo je trositi reci , posle , do detalja , procitanog svakog putopisa gospodina Marokanca. Jedino mogu da ge pozovem na odlicnu klopu kad bude u Kragujevcu , onako drugarsku. 063604467 pedja , jer posle ovoliko procitanih strana osecam kao da poznajem coveka , koga nikad u zivotu nisam sreo !! Pozdrav !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovo je bio samostalan putopis napisan 12.maja 2013............. Posle sam gledao da objedinim u jedan sve voznje tokom 2013. do sada....... Ne znam, mozda je bolje da ne objedinjavam ...........sta vi kazete ? ili Dajte mi vase misljenje............hvala. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1122 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Objedini,lepo izgleda pregled voznji tokom sezone na jednom mestu a i fotke su super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan sad bas citao "setnja po evropi" meni se iskreno bas svidja kad je sve na jednom mestu, deluje kao da putopis nema kraja i da je sledeci nastavak odma tu iza ugla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan И мене ово подсети на старе дане. Сваке године до `91. сам летовао у близини `Титовог моста`. Путопис а ла Мароканац као и увек . Већ неко време планирам туру Јадранском магистралом и још које друге, али обавезе, жена, деца не дозвољавају вишедневно одсуство. Можда кад дођем у те најбоље године... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moćno, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i lep putopis. prosao sam u septembru sa svojom ekipom tom deonicom.Samo za razliku od vas na 12KS +1 i znam kako ste uzivali. Steta sto niste preko Paga okrenuli u usli u ZD. Jos jednom :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maša 19 Napisano Decembar 11, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Prince Futong Prijavi odgovor kao problematičan То се зове уживање! Предивно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...