Dx BiKeR 1 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Mi slim da je red i ja da se predstavim, kao i ostali, mada sam registrovan već duže vreme,samo sam bio neaktivan, pa sam uspešno obnovio profil i sve ostalo. Inače Ime mi je Dragomir, rodjen sam 28.12.1990. u Zrenjaninu. Boravim u Muzslji, to je deo grada Zrenjanina, mada mislim da je većini mesto poznato. Naravno član sam moto kluba MK.Road Flyers i vozim Hondu CBR 600F3 od prosle godine, a predhodni motorić mi je bio Honda CBR 125R. Toliko kratko o meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnny55 13 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Mužlja Motocikl: Suzuki GSF 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pa zdravo brate moj pa i vreme ti je bilo da se predstavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...