Jump to content

Moto Zajednica

Kvantitet=Kvalitet....al'za malo!

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova

veće mi je zadovoljstvo da dođem do tamo, nego da boravim u pijanoj, često i agresivnoj rulji,

Da li sam se ja prepoznao ili ti nisi dobro procitao ;)

Pozdrav za "rulju"

404.jpg

hOOB9_34855192df1.jpg

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ok,Vudu... I've got a point!  ;)

ps.dobro ti stoji taj motor...koji je to?? :P

Yo je sa Tata-Mariom "ljushtio" vilju+malu bavariju(onu shto je lakshe sesti na nju,nego..)  ;D

A sad dosta off-a...vracamo se temi! Tema je  Kvantitet=Kvalitet....al'za malo!

Da li je u "stvarnom zzivotu" moguce udruzzivanje klubova zarad postizanja veceg kvaliteta skupa, u smislu masovnosti posete,boljeg izbora lokacije i aktivnosti... Pitam ja?

I ako jeste...koji su to klubovi,po vashem vidjenju, gde je to moguce?

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Možda je i moguće. Sezonu skupova u Srbij otvaraju Smederevo i Majilovac.Eto,izgleda da su se komšije udružile.

Bio je pokušaj prije 7-8 godina da se JUG dogovori oko jednog velikog skupa ( Niš i oko 200 km ukrug).Propalo je...ko zna zašto.

A možda i ne bi trebalo da se klubovi udruže. Nek' pravi ko šta hoće.Ne mora da znači da će manje skupova donijeti kvalitet.Šta je kvalitet? Skuplja muzika i bina ili više ljudi ili...Čeh pominje "tamo neki VIS"...vjerovatno bi on bio zadovoljniji boljom svirkom...i ja bih.A svjedoci smo da ovdje mnogi zagovaraju jeftinije grupe i bolje druženje.Šta je bolje druženje?

Hajde da pogledamo "bližu istoriju.

"Znam da će ovo biti nepopularno jer je na ivici "politike",ali dozvolite mi da obrazložim. ;D

Slovenci su nam ...nekada ...predlagali da ukinemo "onu štafetu"...popljuvali smi ih,pa su predložili da se uvede "civilno služenje vojske"...opet smo ih popljuvali...pa neku "konfederaciju"..mi opet...

Izgleda da su ljudi bili u pravu,pa sada šta god da mi Slovenac ponudi...ja prihvatam i ne pitam da li je to dobro  ili ne :D

Eto oni imaju mali milion skupova,a na raspolaganju im je mnogo manje kilometara nego nama :D i to funkcioniše.

Kako natjerati klubove ( GRADOVE ) da se udruže,kada,kako je neko rekao,skupove ne prave samo klubov koji su u MAS-u,VAM-u lili...

Nek' pravi ko šta hoće,više ćemo se truditi oko organizacije ako imamo zdravu konkurenciju.Ja volim da imam izbor.

A nismo ni mi ,koji organizjemo skupove,baš neki namćori. :)

Dogovaramo se mi,sačekamo da MAS uradi preliminarni kalendar,pa se onda zivkamo i ako nam se trmini podudaraju,gledamo da nismo bliže od 200 - 300 kilometara.

• U prolazu, 96 postova

Yo je sa Tata-Mariom "ljushtio" vilju+malu bavariju(onu shto je lakshe sesti na nju,nego..)  ;D

Neka mi moj prijatelj Yo oprosti za jos jedan off!

Stvarno je dobar onaj motor,V-strom...samo da je jos Honda ;)

Da si ti samo sa Tatom ljushtio ovu kombinaciju,ne bi bio gresan,nego si nas sve nater'o u greh :D

A ti brate Mihajlo,sam sljushtio kravicu,pa posao da nadjes novu ;D

Obelix-e,tebi sam vec negde svrstao u klasu nepopravljivih ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Neka mi moj prijatelj Yo oprosti za jos jedan off!

Stvarno je dobar onaj motor,V-strom...samo da je jos Honda ;)

Da si ti samo sa Tatom ljushtio ovu kombinaciju,ne bi bio gresan,nego si nas sve nater'o u greh :D

A ti brate Mihajlo,sam sljushtio kravicu,pa posao da nadjes novu ;D

Obelix-e,tebi sam vec negde svrstao u klasu nepopravljivih ;D ;D ;D

Ma ja sam "rulja" sam od sebe,nepopravljiva rulja...dabogada  MU oči ispale  ko me vidi pijanog. :D Eto da i ja malo OFF-ujem  ;)

• , 1322 postova

Neka prave i organizuju sto vise skupova, a ljudi neka sami odluce gde ce da idu.

Samo tako ce se doci do kvaliteta kroz konkurenciju.

pa tako i je ,niko nikoga nemoze tjerati da negdje ide ako to ne zeli

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Tko to moje ime priziva ??? Mi smo zbilja rulja: Vudu, Žare, Yoman, Sale, Mina, Dača .... plus i ja..... Ali dosta zezanja ! Radi informiranosti na svom prvom moto susretu sam bikend io davne 1981. godine, na Arehu pokraj Maribora, posjetio preko 200 moto susreta ( do onda sam brojao negdje 1998. ). Sve je moguće ako se sretnu dobri ljudi, tako i organizacija zajedničkog moto skupa. Ali cilj mora biti plemenit, znači nema para poslije, nego sve treba završiti feštom s puuuno prasića, jagnjića, koljenica, piva, vina ..... a pare treba dati npr. djeci s posebnim potrebama. Ako se pare dijele između klubova, svađa je sigurna. Bio sam svjedok dosta takvih konflikata, što u svom bivšem, starom moto klubu koji odavno ne postoji ( MK 'Varaždin' ), što između članova drugih moto klubova. Mi smo taj sistem, da nema para, primjenili u našem klubu, i mislim da smo zato opstali, i uspjeli napraviti, po riječima gostiju, jedan lijepi vikend u 5. mjesecu već 6 puta za redom. Pozdrav prijatelji !

• Svrati ponekad, 118 postova

Ja samo da pitam.Šta vi to zovete rulja?

Mi u selu kad gonimo mnogo veliko stado ovaca ili krava to nazivamo ruljom.E sad rulja na moto skupovima- najverovatnije mislite na veliki broj motora.

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Licno sam uvijek bio pristalica kvaliteta! Zato svoj glas dajem centralizaciji moto klubova i stvaranje jednog mega susreta u organizaciji, pa recimo, 20 moto klubova!

• U prolazu, 3 postova

Lepa  ideja  koja vec 4 godine zivi u novom sadu  i bila bi i jos lepsa kada bi i ostali novosacki klubovi se pridruzili da  moto fes dignemo na veci level . mislim a i siguran sam da je pitanje  par godina kad cemo stici do tog  cilja, isto tako probaj te da u vasoj sredini se organizujete. Svima ce vama biti lakse  i  videcete rezultate za  par godina.tim pobedjuje a ne pojedinac napravite svj tim .  svima koji su ovo procitali i za takav  savet se odluce  zelimo puno srece na tom putu .Ns time i Ns riders .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja