Kolasinac 0 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bajkeri! Dakle, zovem se Bojan, iz Crne Gore sam (Kolašin, preciznije) i odavno pratim ovaj forum, ali sam nekako uvijek uspijevao da nađem već postavljena pitanja koja sam ja htio da postavim i odgovore koji su me interesovali, tako da nijesam imao potrebe da se registrujem. Sa dvanaestak godina sam prvi put sjeo na motor (naravno Tomos automatik, a poslije APN), te motorčiće sam vozio do srednje, a poslije pozajmljivao šta mi dođe pod ruku. Trenutno vozim Keeway Speed 125. Mislim da je sad to dovoljno od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...