Jump to content

Moto Zajednica

Kolasinac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Kolasinac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Не знам је ли ти ово још актуелно али ево неке поруке од раније: To je to, hvala!
  2. Ljudi, ovo mi je veoma bitno! Ima li gdje u Mladenovcu prodavnica djelova za Keeway ili neko zastupništvo? Baš mi je frka jer ne mogu nigdje da nađem instrument-tablu, za far i žmigavce se nekako i mogu snaći, ali to - nigdje.
  3. Ja sam kupio Keeway Speed 125 da ga vozikam po gradu, i odlično me je služio do prekjuče, izvlačio me je uz sva okolna brda, a po CG ih ima dovoljno. Prekjuče me izbaci šljaka u krivini, motor i ja smo drcali po asfaltu dobrih 20-ak metara, tako da je sad teško pokrenuti i mene i njega, ali gledam da to što prije promijenim... Dakle, rasturio sam far, žmigavce sa lijeve strane, instrument tablu, iskrivio ručicu od kvačila, mjenjač i onaj dio koji ide od viljuške i drži far i žnigavac sam zgužvao kao papir. Ima li iko savjet gdje da nađem sad sve to (kontam da nešto pasuje i sa drugih motora, ali instrument tabla mi se sviđala onakva...)?
  4. Pozdrav, bajkeri! Dakle, zovem se Bojan, iz Crne Gore sam (Kolašin, preciznije) i odavno pratim ovaj forum, ali sam nekako uvijek uspijevao da nađem već postavljena pitanja koja sam ja htio da postavim i odgovore koji su me interesovali, tako da nijesam imao potrebe da se registrujem. Sa dvanaestak godina sam prvi put sjeo na motor (naravno Tomos automatik, a poslije APN), te motorčiće sam vozio do srednje, a poslije pozajmljivao šta mi dođe pod ruku. Trenutno vozim Keeway Speed 125. Mislim da je sad to dovoljno od mene...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja