ATrider 1 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Рума Motocikl: XRV 650 RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Ja sam iz Rume i posedujem jednu kraljicu iz `88. O masini necu ni da pricam jer je vecina vas upoznata sa istom, ali imam drugi problem. Zuti bandasi koje imam na njoj pocela je da jede korozija, pa sam hteo da vas pitam da li neko zna kako bi to moglo da se resi, peskarenje pa farbanje ili....? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6354 Napisano Maj 9, 2013 Enduraš, 6374 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je korozija izbila spolja, znaci da je iznutra uzas i tu nekog leka nema jer su bandasi vec truli. Ako je nacela korozija sa unutrasnje strane, nije problem da se sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Kraljica je kraljica al 25 godina cini svoje nazalost. D.i.d se bas i nije proslavio s tim bandasima na rd03 . ja ozbiljno racunam o investiciji u potpuno nov motor.Naravno bice honda Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zar nisu isti i na RD04 i RD07? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6354 Napisano Maj 23, 2013 Enduraš, 6374 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, na rd07 su malo siri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...