vld 20 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Aprilia ETV1000 Caponord V2, 998ccm, 100ks Motor je 2002. godiste, presao je malo preko 46000km, od cega oko 18000 kod mene. Sve je na njemu ispravno i u dobrom stanju. Nema nikakve cudne dimove i zvukove. Od opreme ima stitnike ruku poviseni vizir centralni stender Givi crash barove Givi nosace centralnog i bocnih kofera Oxford grejace rucica, neuporedivo bolje i kvalitetnije od svih Louis grejaca. U faru su Nightbreaker sijalice. Gume su Michelin Anakee2 i u dobrom su stanju. Jesenas su stavljeni nov akumulator i Joskin regler, nova gumica cilindra kvacila i promenjeno ulje za kvacilo. Plocice i diskovi su dobri, ulje u kocnicama je promenjeno prosle godine. Lanac i lancanici su dobri, ja sam ih promenio kad sam kupio motor. Kupac dobija i alarm koji sam kupio, a nikad nisam ugradio. Motorno ulje i filter su za zamenu za oko 1000km. Registracija je istekla u septembru 2012. Veliki, udoban, brz i ima najlepse tockove za putni enduro ikad napravljene . Perfektan putni motor za dvoje ljudi + prtljag. Nije lickan za slikanje, nego je samo malo obrisana prasina od zimskog sna Cena je 3800e. Vladimir 064/114-95-17 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje registracija za njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 19500 dinara u Negotinu. Za duža putovanja - perfektan. Srećna prodaja kolega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vladimire,zanima li te neka zamena ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Eto debeljan je rekao koliko je registracija, jedino sto treba dodati trosak za novu saobracajnu na ime novog gazde Simone, naravno da bih najvise voleo pare, ali ako je zamena interesantna - zasto da ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...