ninjalestane 0 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao svima ja se zovem Nenad,prvi put ucestvujem u forumu ja sam iz lestana vozim mz etz 250 pomalo znam i da popravljam ali samo sebi,nemam jos polozeno radim na tome ali vozim dvotockase jos od osnovne skole a najaci mi je do sad mz etz250.Bas me zanima da li se iko usudjuje osim mene da vozi taj motor dalje od Beograda jer se kvari kao nista ,u prvih hiljadu kilometara mi je pukao zupcanik od trece brzine i napravio havariju,zamalo da se razbijem ali sam ga popravio sam i vozim ga, planiram da 2008me posetim skupove motora sa mz-om ako ne budem vozio nista bolje.do sada nisam bio ni na jednom skupu i voleo bih da upoznam neku devojku koja dobro vozi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan cao Nenade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade. Ja poznajem drugare koji su sa ETZ-om isli put Crne Gore bez ikakvih problema Do-duse, sa novim. Bilo je to davno. Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Nele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantamil 0 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao Nenade, [move]------------------welcome------------------------[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenadu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Decembar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Nenade dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Neso. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Nemo da te chuje Vuja, bice svasta :) Shalu na stranu, MZ kad se lepo sredi ne moze te ostaviti nigde, moze da se rasteluje al ne da se pokvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su to masine Nele. Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... a sada pravac http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=35.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!meni je prvi JAWA 350 i jako dobra masina,nemam reci ali vozio sam i MZ-ove ali su mi laki!Sada jurim na CBX 750 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Decembar 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Decembar 27, 2007 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Nele,kada budes negde krenuo u voznjicu zovi me i tu sam za 15ak minuta ,kad smo vec blizu to treba iskoristiti a inace cesto dolazim u Lestane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...