Dzaver 130 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ako neko ima da ponudi ovakav volan: *dimenzije su : B=680mm, H=70mm, T=300mm (T sam merio od nosaca do kraja cevi) *Na mom volanu je iskrivljena desna strana. *Ovakav desni retrovizor: *I plastiku fara,moj motor je 2001 god. Neki mozak pre mene je stavio jaku sialicu i uspeo da istopi plastiku pa ako neko ima samo nju dobro bi mi dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kakva sijalica bi trebala da bude u faru fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je 12V 55/60 Wati i nemam tih problema. Nije mi jasno kako je to uspeo ??? Skidao sam do sada kod mene 2x far i bio sam ubedjen da je od stakla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nije bar kod mene,pleksiglas je u pitanju. Istopio se i matirao na jednom mestu,nasao sam u Kanjizi ali mi lik trazi 40e a to mi je puno sad...hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan VOLAN SAM PAZARIO FALI MI JOS RETROVIZOR I PLASTIKA FARA...JEL MOGUCE DA NIKO NEMA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...