Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko izbora

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Pozdrav, u velikoj sam muci sada :)

Ja sam odusevljen sa kawasaki zx6r godiste oko 2000 , ali dok pricam sa nekim majstorima kazu mi da je mnogo bolje da uzmem neki suzuki ili hondu , jer cu zakasivati sa zx6r.

Cim im spomenim zx6r oni klimaju glavog i mrste :) Jel tacno to da je zx6r los kao motor ili malo preuvelicavaju?

Ako ne zx6r , sta bi ste mi preporucili , ali da bude 600 kubika ....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

preporuka ti je da menjas majstore

"Preporucujemo ti da promjenis majstore", palo mi na pamet cim sam procitao njegov post, onda vidih tvoj.

Nemam iskustva sa doticnim modelom, mislim da gavro ima, bas i mene interesuje jel motor onako malo problematican, tipa trosi ulje, lako se pregrijava ili majstori bas izmisljaju nepostojece kvarove na inace pouzdanom motoru?

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

imao sam 4 sestice. 99,2001,2005 i 2010. od ta 4 modela jedino sam malo imao problemcica sa 2005. ali to nema veze sa serijskom proizvodnjom tog modela vec s tim sto sam uzeo u startu krsinu koju bog otac nije mogao da dovede u red. Inace u najlepsem secanju ostala mi je 2001. Model sa dva fara i usisnikom za vazdug uspod njih. Po meni jedan od najlepsih R-ova, zadnji veci model od 600(636)ccm, posle njega su uglavnom izlazili sve manji modeli. Moras da budes svestan da su to R-ovi sad vec stari 10+ godina, izmenjali i ovakvih i onakvih vlasnika i moze da ti uleti koska ako ne gledas dobro sta god da uzmes. Ja kad bih birao R od 600ccm, u godistu 2000-2002 uzeo bih sigurno ninju. R6 mi je neudobna, lepo ide ali mi nikako ne odgovara polozdaj sedenja, suzuki k1-k2 nije los izbor ali ih je malo ocuvanih i meni je kawa na oko lepsa. Honda u tim godinama ima samo cbr600f, sto nije cistokrvni R, Lep i solidan motor ali je mnogo mnogo slabiji od ostala tri japanca. Moj savet ti je da ne bezis od kawe, nadji dobar primerak., jos bolje ako nadjes 636, ona je najbrutalnija u toj klasi. MIslim da je dugo ovde na forumu bio u oglasima jedan crveno crni 636, delovao je kao nov.

• U prolazu, 7 postova

Hvala puno na podeljenom iskustvo i informacijama :) i mislio sam na ninju , sam izgled me me ostavlja bez daha, honda mi se ne svidja ali eto malo sam se dvoumio oko ninju i k1-k2 ali ipak se resavam za ninju :) pa videcmo, ovo ce mi biti prvi motor vece kubikaze pa zato trazim malo pomoc od vas iskusnijih ..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja