tibor 478 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan posto mi nikako ne ide uz motor, dajem je u oglas. Dobio sam je na poklon, ne znam koju cenu da stavim, stoga molim da mi ponude posaljete na PP. po prispecu najvece, temu zakljucavam. vrlo malo koriscena sto se moze videti iz unutrasnjeg dela kacige na slikama. velicina kacige je SM (55-56cm) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Posto svejedno kurirske sluzbe ne rade do utorka, u ponedeljak uvece zakljucavam temu i u utorak saljem ponudjacu sa najvecom ponudom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan B-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock, kaciga je otisla za 30e clanu DEJAN INTRUDER Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...