malitomic 1735 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Skinem juce cilindar kvacila, koji se nalazi na dekli iza koje se nalazi mali lancanik. Sve to radimda bi video njegovo stanje. Ustanovim da nije dobar i sve to lepo vratim kako je bilo. Ali kvacilo vise ne radi, rucica propada. Probao da drukam, ispustao vazduh, iscurelo svo ulje. Vidim da sam nesto zeznuo ali ne znam sta. Cilindar dok sam skidao nisam odvajao od creva tako da vazduh i nije mogao da udje. Nisam tu par dana ali kad se vratim hocu da zamenim ulje i u kvacilu i u kocnicama. Dajte neki savet da znam sta me ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a..da nisi kad si vracao promasio osovinicu,,,prolazi kroz menjc...ili da ti neide kuglica tu na kraj te osovinice... ili,,ili me zvrcni da ti objasnim kako ces to da izdrukas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki, resio sam problem, a u vezi problema sa karburatorom imas pp da ne davimo ovde Nalio sam novo ulje u lonce, na sisicu cilindra kvacila sam stavio veliki spric da ipak pravi neki otpor, a i da ne lije ulje svuda okolo. Posle neloliko drukanja poceo sam da dobijam kvacilo na rucici, a malo kasnije pun hod rucice i pun veliki spric starog ulja. Sta se desilo prvi put kada sam skidao cilindar da bi video lancanik za mene je i dalje misterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...