<FOCUS> 69 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kada je moto skup u Koceljevi? Kada je defile, ko gostuje, itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan 10. 11 i 12 maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ako neko zna u koliko sati je defile neka kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je ulaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz će sigurno biti 500 dinara, mislim toliko je bio ovih godina te stoga ne verujem da će ove godine biti jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Juniori MK Civije upravo stigli.Lepo vreme nas posluzilo,stete sto nismo mogli ostati na svirci.Vidimo se i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni isao, najavili grmljavinu, kisu, kao sto je bilo, cak i grad padao, upropastila kisa svima provod, bilo bi dosta ljdui da je bilo lepo vreme, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u petak uvece, krenuli nazad cim je pocelo da duva (10 minuta pre nego sto je pala kisa, tako da smo joj pobegli). A juce nisam ni hteo da krecem jer su javili lose vreme. Iskoristio sam priliku da ispoliram motor i detaljno ga operem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...