Joseph B. 142 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan "Stress relief" posle posla pre neki dan... Po nekim puteljcima pored Dunava negde izmedju Novog Sada i Futoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Joseph , imamo isti nacin za "stress relief" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj je detalj sa puta kuci na more, a druga je povratak sa Majstor Kvarisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan Decembar 2007 ~ Great trip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ada Huja 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan A par desetina metara iza bobana ja prvi put na stazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A par desetina metara iza bobana ja prvi put na stazi.... nesto ti mali motor !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znate li vi sta je to 125 kubika? Evo ga moj bivsi kinez i moj grad, fotka bi mogla da se zove QINGQI i BUDVA sa njim sam stizao i do Dubrovnika cak sam isao i putevima kojim se Mikka ne bi usudio jer ima GS ;D (Gasho je bio na ovom mjestu, manastir Stanjevici) i jedan pogled na Boko-kotorski zaliv preko Qingqija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Slano jezero kod niksica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Takodje jedna od lepsih, ispred samog vodopada Veliki buk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se Motoholic nece ljutiti sto ova fotografija ne ispunjava sve kriterijume, ali meni je jako, jako draga. Na njoj nema niceg, zato mi i jeste toliko draga! Napravljena je na putu od Despotovca ka Strmostenu i lepo odslikava duh celog tog kraja. Dan je bio jedan od ONIH, koji od pocetka do kraja prodju bez greske. Da sam tog dana popunio tiket za Loto, mislim da ne bih omanuo. Ako pazljivo pogledate, videcete koliko je asfalt star - radjen je u romanticno vreme, kada je putovanje bilo avantura. Pogledajte zardjali branik pored kolovoza! Put je skoro pust, ako ne racunamo ptice, mrave... i mene. Okolo su beskrajna sumovita brda, a napred, stisnute izmedju ova dva brda, naziru se Kucajske planine, najveci nenaseljeni prostor u Evropi i najveca suma Evrope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Januar 2007 , provera pritiska u gumama , pred voznju za Novi Sad ..... izuzetno lepo druzenje ! Druga slika negde sa Avale , cini mi se a treca sa kratke voznje do Cacka .... Za sada toliko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ove su neke sveze, Hitmancic radi neke ilustracije pa me malo fotkao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 20, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sa nedawne woznje do Crne Gore ... Lovcen i okolina ... EDIT: Popravljen link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dve krave ;D EDIT: Popravljen link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 21, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne,polu-umetnicke...pauza za fotkanje na putu za Slankamen proslog vikenda ;D EDIT: Popravljen link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...lepo, lepo, fina ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2041 Napisano Mart 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da kupis neku crno sivu kacigu da ti slike budu bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne moje omiljene sa puta : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne moje omiljene sa puta : to ona gejish jasa !? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne moje omiljene sa puta : A jel' ti to voziš "bivšom žutom" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i tako krenuh ja na svadbu. motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo... Wooow! Gde je ovo slikano? :o Moram ovo licno pogledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1006 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin (slikano na dan kad sam kupio motor)...kasnije sam ga skidao pajserom s njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...