Jump to content

Moto Zajednica

Tvoja omiljena moto slika

Recommended Posts

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Slabo nesto stavljate slike...a posto se manje vozi (sve hladnije)i forum je prazniji ...tako da cu prekrsiti pravilo sa slikama po stranici.....

Planina Tara....Visegrad...most...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 655 postova

Moja omiljena ;D ;D ;D. Zasto...?

Slika je napravljena 20.08.2008 god u centru Herceg Novog posle skoro 600 km voznje (Beograd-Herceh Novi). Tog jutra smo ustali sa namerom da idemo za Bugarsku a zavrsili smo u Herceg Novom.  ;D ;D Inace devajka je sve vreme na ledjima nosila ranac koji se vidi na slici i koji je bio krcat skroz na skroz  :) Svaki put kad smo stali bilo je jer sam se ja zalio na bol u nogama rukama i sl  :-[ Tek da se zna da je opusteno izdrzala taj put na R-u  8) Kasnije smo u toku pet dana koliko smo proveli u CG obisli celu obalu uzduz i popreko. Po povratku u Beograd na satu je bilo predjenih 1800 km za 7 dana. :)

Sve u svemu 7 dana zivota koje nikada necu zaboraviti...  8)

post-524-12879009956874_thumb.jpg

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

U pravu si za VA-Divčibare. Ovo je oko V.Plane sa MZ-ukijem televizor i jednim od starijih bajkera od mene!Dekica se zove Mijailović Milan iz Kušiljeva i rođen je 1935. godine

post-4889-12879010154555_thumb.jpg

• Zainteresovan, 953 postova

Deda Milana znam, i ne samo sto vozi motor u tim godinama nego je preziveo robiju na golom otoku i dan danas ima i dve zene. To nije za salu. Milan je covek starog kova. Takvi se vise ne prave.

• Svrati ponekad, 351 postova

Moja omiljena ;D ;D ;D. Zasto...?

Slika je napravljena 20.08.2008 god u centru Herceg Novog posle skoro 600 km voznje (Beograd-Herceh Novi). Tog jutra smo ustali sa namerom da idemo za Bugarsku a zavrsili smo u Herceg Novom.  ;D ;D Inace devajka je sve vreme na ledjima nosila ranac koji se vidi na slici i koji je bio krcat skroz na skroz  :) Svaki put kad smo stali bilo je jer sam se ja zalio na bol u nogama rukama i sl  :-[ Tek da se zna da je opusteno izdrzala taj put na R-u  8) Kasnije smo u toku pet dana koliko smo proveli u CG obisli celu obalu uzduz i popreko. Po povratku u Beograd na satu je bilo predjenih 1800 km za 7 dana. :)

Sve u svemu 7 dana zivota koje nikada necu zaboraviti...  8)

Reci cu, kao i pojedinci za mene-ZENI JE! ;D  Bez jake, bez kisnog odela (ja sam htela kisno, ali nisam insistirala!), bez jakne, Zabljak kisa pljusti 2 dana, magla, 7 stepeni, zabiti bez mesta za prenociste. Suma-sumarum, najlepsih 15 dana moga zivota za sada!!! :)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Reci cu, kao i pojedinci za mene-ZENI JE! ;D  Bez jake, bez kisnog odela (ja sam htela kisno, ali nisam insistirala!), bez jakne, Zabljak kisa pljusti 2 dana, magla, 7 stepeni, zabiti bez mesta za prenociste. Suma-sumarum, najlepsih 15 dana moga zivota za sada!!! :)

Kuku Ljubice...baš si imala nesretno detinjstovo.. ;D ;D

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Moj prvi susret je bio sa ovom lepoticom koja je dugo krasila moje dvorishte i mamila uzdahe mnogih ljudi gde god bi je otac vozio. Slika je nastala u maju 1988. god., da bi i na mene 1998. god. doshao red da sednem na nju i probam je. Naravno da mi je otac malo branio i krio kljucheve ali me je ipak uchio i nauchio da vozim...Bila je to Honda CB 550 F, 1976. godina proizvodnje. I preshla je mnogo, mnogo kilometara, jer Honda je HONDA!!!  I posle 20. godina sam opet  na Hondi.

1988. godina

Yxy1w_img017rg0.jpg

1998. godina

nm6Lu_img019fz3.jpg

2008. godina

yvJa6_dsc03834ti8.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja