Evil_Zo 9 Napisano Jun 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Opet malo zajebancije sa kvarkovim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na putu ka Ramu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nacionalni Park Great Smokey Mountains, Severna Karolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sa RSVMillenianom (levo); njegova prva poseta Kaliforniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan OFF-road ,bez GPS-a,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Omiljena, iz cisto emotivnih razloga Instant vracanje u sad daleku 1995godinu Morinj, Boka Kotorska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 16, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja krava ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linkovi za full size slike ako koga zanima http://cdn.bjbikers.com/images/imported/4i/SNysT_picture007vk5.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/bd/6Kqru_picture010bd1.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/RM/awHrw_picture011cr4.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prvih , mojih fotki specijalno za ovu rubriku!!! 1. Nedelja, 20.07.2008 06:00 Krecemo za Vrnjacku banj .Topola-Srbija 2. Nedelja, 20.07.2008 07:00 Stizemo u Vrnjacku banju . Stubal selo pred Vrnjackom banjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 21, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jedna od mojih omiljenih...ispred moje kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 21, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan u , evo jedna od danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvo Brač, pre deset dana. Danasnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A imaš li sličicu neke ... lamele ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A imaš li sličicu neke ... lamele ;D ;D ;D Imam sliku starih lamela,menjao pre 15 dana. :D :D A imas ti neku prikolicu za motor na pozajmicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan OFF-road ,bez GPS-a,naravno. Brate moj napaceni, reci mi molim te prvo, koja je ovo honda na slici sa offroada cbr600rr ili cbr1000rr jer se ne vidi lepo? A onda mi napisi i kakva je ona na offroadu? Moja yamaha ide bez problema po makadamu isto kao i krave a nije losa ni po asvaltu, do nogostupa moze a posle vec nije to, to pocinje da struze, pa razmisljam o alternativama Hvala unapred na odgovoru, a svima ostalima se izvinjavam za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Tara, jul 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Spoj mladosti i iskustva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tek sto sam ga izvezao iz salona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan OFF-road ,bez GPS-a,naravno. Brate moj napaceni, reci mi molim te prvo, koja je ovo honda na slici sa offroada cbr600rr ili cbr1000rr jer se ne vidi lepo? A onda mi napisi i kakva je ona na offroadu? Moja yamaha ide bez problema po makadamu isto kao i krave a nije losa ni po asvaltu, do nogostupa moze a posle vec nije to, to pocinje da struze, pa razmisljam o alternativama Hvala unapred na odgovoru, a svima ostalima se izvinjavam za off! Pozdrav kolega ! Pitanje je na mestu. Honda je 1000RR, 600RR je ipak slab za off-road. A ova je imala nove Dunlop Q gume, pa makadam nije osetila. Srecom ide tacno 300km/h pa onda dobar deo blata i kamencica otpadne. Mislim na asfaltu.I xenonski farovi su u mracnim sumama bili od pomoci. Veca mana je bio nedostatak GPS-a, te je usled toga makadamska deonica bila duza. Slobodno pitaj ako imas nedoumica, tu smo da se pomazemo i razmenjujemo iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picasso 0 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: LESKOVAC Prijavi odgovor kao problematičan jucerasnja voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan zasto se voli enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 7, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo slikica sa voznje po Rumuniji "Centar" saksonskog sela Crit u Rumuniji Konji pored stale Pansion Ostale slike na http://mkbrothers.org/foto/main.php?g2_itemId=4956 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...