lestra 2758 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 291 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Uklopilo se: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 372 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1245 Napisano Avgust 14 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 873 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 14 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10867 Napisano Avgust 15 Ne silazi, 2854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja , evo , ne znam pre koliko je ovo godina .. Ceprkam nesto .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25510 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3022 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Izadje mi memoris na FB...pre 8 godina jbt... al sam matooooor... ...oduvek sam voleo ove ''igrackice'' sa malo kubika... P.S. Samo za @Xnikolax , sadasnjeg vlasnika Promenio Avgust 17 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 297 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2026. at 9:26, BokyBoy je napisao: Izadje mi memoris na FB...pre 8 godina jbt... al sam matooooor... ...oduvek sam voleo ove ''igrackice'' sa malo kubika... P.S. Samo za @Xnikolax , sadasnjeg vlasnika Hmmm znaci negde u medjuvremenu se izgubio poklopac zadnjeg sedista kad budem registrovao busu zovem te da se prisetis "starih dana" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4877 Napisano Avgust 24 BJB Maxi Scooter Club, 1450 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dunulo mi da trknem do Transalpine za vikend, isplaniram, pošaljem pozivnice.. Na kraju ekipa - ćale, burazer, oba kuma (ženim se u maju pa valja obići sve do tad), kumov ćale (za koga mi je posebno drago što je išao iz više razloga), priključio se još jedan drugar... kako vrhunski iskoristiti 36 sati @alexanto @Mikec 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...