Motoholic 2331 Napisano Januar 23, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Tea iz Serbian World Team-a. Ovo nam je slika pred rastanak :'( u Denveru, posle osam dana provedenih zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve od proshle sezona kv ekipa na kacigi kv ekipa na mostu ////===\\\\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Mare i ja na Avali letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Enduro grupa pored Grliskog jezera ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Vesna i Suzana Volim vise ovu prvu ali i Suzana mi je draga, u kombinaciji su fatalne.Slikano u mom dvoristu ove godine. p.s.Odrao sam se od poliranja da se sija ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vesna i Suzana Volim vise ovu prvu ali i Suzana mi je draga, u kombinaciji su fatalne. Priznaj da je Vesna bila iza tebe kada si pisao... Tako isto ja kazzem al samo kad je moja Tijana u blizini. ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Usce,kod spomenika,mislim da je leto 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Stara Planina [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Stara Planina[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Stara Planina[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 24, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Super slike. Al' maksimum dve po stranici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa eto bas to sada kapiram .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan hehehehhehehe provalio si me :):) Vesna i Suzana Volim vise ovu prvu ali i Suzana mi je draga, u kombinaciji su fatalne. Priznaj da je Vesna bila iza tebe kada si pisao... Tako isto ja kazzem al samo kad je moja Tijana u blizini. ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 omiljene dnevne relacije, ovo je prva: Budva - Trajekt (Kamenari - Lepetane) - oko zaliva do Kotora - preko Tojice do Budve. 1. Trajekt Kamenari - Lepetane 2. Moja zena, bokokotorski zaliv (ostrva Gospa od skrpijela i Sv Djordje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja druga omiljena destinacija: Budva - Cetinje - Lovcen - Njegusi - Kotor - Budva 1. Ivanova korita (penjanje uz Lovcen) 2. Put sa Lovcena u Kotor preko Njegusa, pogled na zaliv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Nemam skener da skenirm sliku pa sam je slikao dig.apratom. Ovo je moja Kawa z900 i moja buduca zena iznad Kotora, ne zaboravno leto 25.07.2005 - 08.08.2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Nemam skener da skenirm sliku pa sam je slikao dig.apratom. Ovo je moja Kawa z900 i moja buduca zena iznad Kotora, ne zaboravno leto 25.07.2005 - 08.08.2005. Da li samo ja vidim pola slike .. ili možda.. ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 1, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja je vidim celu. Probaj da re-load-uješ stranicu... (pritisni CRTL na tastaturi i klikni na Reload dugme na browser-u) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ja je vidim celu. Probaj da re-load-uješ stranicu... (pritisni CRTL na tastaturi i klikni na Reload dugme na browser-u) Bane sada je OK.. mora da je u trenutku nešto zakočilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedna iz Beograda. Smajser isprobavao svoj novi fotoaparat na meni: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne moje, Avalski put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos dok se vozila Kawa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Februar 8, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo druze ....ali ipak daj neku sa R6 ;) ;) znas ti sta ja volim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan lepo druze ....ali ipak daj neku sa R6 ;) ;) znas ti sta ja volim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Februar 8, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan eeeee to je to!!!!!! ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...