Mostarac 5075 Napisano Novembar 29, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas... photo storage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 30, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan VN Novog Sada 1991. Nocima presnimavam slajdove i nalecem na tone lepih slika. Uploaded with ImageShack.us 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Voznja obalom letos... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maša 19 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Prince Futong Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Kraj oktobra Goc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Decembar 11, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Rockingham moto staza - zagrijavanje... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Malo podsecanje na off voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 16, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jesi se opremio za off 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan meni bilo super s obzirom da mi je to prvi off bio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 16, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke cizmice i dobar si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija sa jednog od naših mnogobrojnih putovanja . Iskoristio sam momenat i poziciju sunca koje je pri zalasku, i tako dobio siluete motora. Meni jako draga fotka koja mi priča priču o slobodi i ljubavi ,a zove se . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja, autoknips. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan ...jos jedna "tobogan" voznja sa 20-tak bajkera kroz Lake District, UK. sto bih ja ovde vozio :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 8, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan jedna od top destinacija sa ove strane La Manche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 30, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Gradic Van, Turska. Pauza za caj i dogovor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Januar 30, 2014 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi, najbolje je Alpsko mleko...ajd da proverim 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavko021 17 Napisano Februar 14, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha xt660z tenere , Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lj_zrilic 32 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se malo i ja foto-predstavim 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lj_zrilic 32 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna , meni jako draga. Jahači apokalipse.......... P.S. ja sam drugi s lijeva 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Mart 8, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja ... Surrey, UK 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 9, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja ... Surrey, UK Samo se ti vozi i slikaj a putopis ce se sam zavrsiti! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 9, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Fatala je inspiraciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...