Phenom 168 Napisano April 30, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi fabricki retrovizori za suzuki srada 750... Mogu i neki drugi ali pozeljnije je da su fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ih ali mislim da je levi izgreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 1, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Baci slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan samo da nisu od yuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 29, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...