m.mitar 175 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Neces nikad zazaliti sto si nas poslusao,veruj mi!Rotor diname obavezno odnesi kod nekog dobrog strugara da poravna lamele kolektora,ocisti dobro prostor izmadju njih(mozes bonsek platno da obradis na tocilu za to),nasteluj i teraj!Ispod akumulatora obavezno stavi gumu,meni su pukla 2-3 na pocetku samo zbog toga(polomili dno) i sretno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ihleb 2 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala, na podršci - čim bude kakvog napretka stavljam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada video ovu temu i odusevio se. Svidja mi se prepravka motora. Vidim da je masina model 450 a hilzna od modela 477. Sto se tice struje, pokusaj da nadjes originalnu dinamu, sa reglerom na statoru. Ja vozim takav motor i sve funkcionise pesprekorno. Srecno u daljim radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoko 1 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ,vido sam datum .cz175 imam preko 10 godina sa magnetnim paljenjem .to radi fenomenalno.takvog sam ga kupio.paljenje je od pony expres.samo kvalitetna platina i gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...