djura 28 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan C/P sa drugog foruma, pa da ne prepricavam: BMW se priprema za SBK sa 1000 ccm, rednim motorom, i klasičnim ovjesom. Naravno, taj model očekujemo i u serijskoj proizvodnji jer je to i temelj za natjecanje u SBK-u. Napokon su se odrekli tele, para i ostalih lever fora Najzanimljivije je što jedan relativno standardan, te jedan motor sa naprednijim komponentama ispuha i ovjesa testiraju pod oklopima Yamahe, i to ovaj prvi pod R6, a ovaj drugi pod R1. Snimke su napravljene na stazi u Španjolskoj i još nema službene potvrde iz BMW-a, ali se zna sigurno da ovo nisu Yame. Prosudite sami iz slika. I ukoliko su njemci htjeli da ih se ne prepozna, trebali su uzet drugu kacigu, a ne ovaj Schubert ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2911 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2791 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan BMW-ovi insajderi potvrdjuju razvoj agregata,tj.motocikla koji treba da parira japanskoj konkurenciji u klasi 1000. Zanimljivo je da je gabarit agregata i rama toliko mali da staje u oklope R6. Odlikovace ga i klasicno ogibljenje (sportsko), USD napred i klasicna viljuska nazad. Interna oznaka motora je 190/190 i oznacava odnos snage -190 KS i tezine spremnog za voznju -190kg. Ujedno je i osnova za nastup u SBK gde predvidjaju tezinu od 162 kg uz agregat od 210 KS. Najznacajnija novost je ocekivana cena. Ovaj put BMW planira da istakne cenu konkurentnu japanskoj cetvorci. Prezentacija se ocekuje navodno sledece godine na sajmu u Kelnu. Pocinju da prave muske motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 22, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan . Pocinju da prave muske motore. Oni su uvijek pravili muske motore,mozda mudici ne znaju MUSKI da voze!? Ako te interesuje kako moze da se vozi nesto sa kardanom i 240 kg pitaj zemljaka Profu ili dodi pa se sam uvjeri. :) :) :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2911 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2791 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan . Pocinju da prave muske motore. Oni su uvijek pravili muske motore,mozda mudici ne znaju MUSKI da voze!? Ako te interesuje kako moze da se vozi nesto sa kardanom i 240 kg pitaj zemljaka Profu ili dodi pa se sam uvjeri. :) :) :) :) :) :) Pricao Profa cim se vratio iz Sutomora. Ne prica on kad neko brzo vozi. Ali kad brzo vozi BMW-a to je nesto. To je pravi BMW-jdzija, a ne k'o one hepo kocke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da bmw napravi konkurentan motor japancima u sta uopste ne sumnjam da moze makar vizuelno,pa da moze da se vozi ko svi normalni motori.Za ovo dosad sto je imao i najveci mudici su trebali da imaju velika muda cim bi izasli iz normalne voznje i pokusali da voze trkacki,sve se to odmah pretvaralo u veliku avanturu.Da objasnim malo da mi ne bi repricirali odnosi se na voznju slicnu voznji na trkackoj stazi.Tu je bmw vema tanak i ovaj novi pokusaj me bas zanima kako ce da se zavrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je krajnje vrijeme da prestanu sa tele-vele-glupostima i pocnu da ugradjuju ozbiljne trkacke komponente. Ja kazem bravo BMW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pricao Profa cim se vratio iz Sutomora. Ne prica on kad neko brzo vozi. Ali kad brzo vozi BMW-a to je nesto. To je pravi BMW-jdzija, a ne k'o one hepo kocke. Sta da ti kazem, hvala za to "hepo kocke" !!! vidis, ja sam za tebe hepo jer vozim i putujem motorom koji se slucajno bmw a nije eR ! da bas sam saban i nemam Mu... treba da kupim eRa pa da budem musko po tvojim standardima ! a raj bmw R mi se ne svidja jer me neprivlace eR motori ! dakle ja sam hepo ... Hvala Junacino !!! i srecni ti praznici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu baba o ustipcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu baba o ustipcima... Jebga ! kad covek voli da proziva i podjebava ! Nasa Srpska posla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jebga ! kad covek voli da proziva i podjebava ! Nasa Srpska posla ! Ma ne nisam mislio nista lose, cak mi je zabvno da citam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jebga ! kad covek voli da proziva i podjebava ! Nasa Srpska posla ! Ma ne nisam mislio nista lose, cak mi je zabvno da citam. ma znam, i meni ! ;D ;D ;D ;D ;D sad bi ja trebao da ser.... da je njegova kawa kanta itd.. a bas me boli uvo, svako vozi i jeb.. sta mi srcu drago ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sad bi ja trebao da ser.... da je njegova kawa kanta itd.. a bas me boli uvo, svako vozi i jeb.. sta mi srcu drago ! Ovo može svakojako da se shvati ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sad bi ja trebao da ser.... da je njegova kawa kanta itd.. a bas me boli uvo, svako vozi i jeb.. sta mi srcu drago ! Ovo može svakojako da se shvati ;D ;D hihihi ! ooo da ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...