ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko kako to da izvedem posto su mi zardjale vile. Osmirglao sam ih i namazao uljem ali to nije tajno moram ih non stop mazati a i prasina se brzo skupi. Zna li iko od vas neki nacin al da bude koliko toliko trajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja redovno koristim sredstvo za skidanje hrdje, prodjem i malko protrljam cetkicom i ona odmah spadne. Nisam razradio sistem trajne zastite vec samo parcijalnog uklanjanja sa znacajnom lakocom. Koristim sredstvo Antirost a drugo mi je u garazi u vikendici pa ne mogu da Ti javim naziv do vikenda narednog ali slicno kostaju i jednak efekat postizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ih odneses na peskiranje i posle toga da ih plastificiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ih odneses na peskiranje i posle toga da ih plastificiras. Na sta onda to lici, kad ispeskirano (mat) plastificiras? :misli: (dobijes sive vile) A kad bi vec rastavljao celu viljusku i peskirao, bilo bi bolje da ide na niklovanje, tj. bile bi nove. Apex drzi se ti antirosta kao sto gore navedeno. :pivo: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Bivane znas da ja tebe uvek prvo pitam za savet a posle na forur ide tema cisto tako malo radi reda da cujem druga misljenja :pivo: :partyman: :drinkers: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...