joksa 69 44 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da uskoro kupim motocikl, pa bi mi nešto ovako odgovaralo. Bez namere da nekoga uvredim ili da ispadne da špijuniram, ali želim da na neki način budem siguran šta kupujem, jer se to radi jedanput, i ozbiljan novac je u pitanju. Naravno da sledi provera od strane iskusnog majstora i poznavaoca pre keširanja, a ovo bi bila neka prva informacija, u smislu padova, lomova, kvarova i sl. Ako neko nešto zna neka javi, pre nego što pozovem vlasnika, bio bih zahvalan. http://www.polovniautomobili.com/oglas3334808/honda_cbf_600/ Pozzzz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 23, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo motor od Ace sa Zvezdare od koga sam kupio boldorku 2005. godine i znajući kako ga održava i vozi, kupio bih ga bez razmišljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Peki! Kao početniku u vožnji motora, kupovini istog, kao i odnosima u bajk zajednici, svako saznanje mi znači mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko te zanima, ja prodajem moju hondu... http://www.polovniautomobili.com/oglas3393467/honda_hornet_s_cb600s/ Odrzavana u Profimoto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor u prvoj boji, kao sto pise, lako ces uociti bilo kakva ostecenja od padova i lomova (eventualnih). Svaki model ima neku svoju "bolest", koju treba izleciti u toku eksploatacije - uptrebe. Ukoliko bas nista ne pronadjes od toga, a kolimetraza je ta, koja pise u oglasu, to znaci da ga je sadasnji vlasnik odrzavao i popravljao korektno, i da te kvarove (eventualne opet), neces morati ti da resavas. Na fotkama, motor lepo izgleda, nadam se da ces dobro pazariti. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...