Pevoje 1 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, nedavno sam uzeo suzukija GSX600 F i imam problema sa auspuhom. Sam top je bio varen i zatvaran nitnama. Kada sam otisao kod mehanicara on je uzeo to da "sredi". Otvorio je top i samo odsekao malo donji deo i opet ga zatvorio nitnama. Isao sam na put preko vikenda i nakon 100km auspuh poceo da se cuje kao tenk kao da je probio negde. Po poratku sam otisao kod njega da vidim sta se desava i dobio sam odgovor da je "zaboravio" da mi kaze da je auspuh unutra izgoreo i da moram to srediti u auspuh servisu... E sada.... hteo bih ovo da sredim i treba mi preporuka za dobrog (i naravno jeftinog) majstora. Ako je protiv pravila foruma mozaete mi poslati i u PP. Hvala svima. Poz Evo i slika motora (slike su pre nego sto je "sredjen" top) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Andjelko Bela Crkva. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31611-auspuh-rucne-izrade-z750/ Ovog motora se secam sa oglasa,to je streetfigher sa zadnjom felnom 5.5 coli i prednjim upside down viljuskama,ako se dobro secam ? A i vidi se da nema standardnu zadnju viljusku,verovatno je to taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...