hodac 7 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Mocne su ti fotografije semza. To je ono cemu se nadam ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 22, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se ide na more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan uvek idem R-om na more.mislim drugi ni nemam.,e sada sve zavisi da motora a i do tebe..na suzukiju k10-600 sam hteo da se derem.bolelo me dupe,Klikeri,ruke,ledja.ama bre sve..dok mi na Yamahi r6 nije bilo nista..isao sam par puta sa njom i nikada nikakvih problema.. neko je naglasio da ides sam,,i potpuno je u pravu.,,za te ture najvise dva motora.preko toga je vec mucenje..to su neka moja iskustva i sugestije,e sada sto ljudi sto cudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo isli ja idrug na more proslo leto ,r po meni najbolji motor za put ali samo za vozaca samo ako se naviknes na njega.Ako planiras da vozis nekog to je muka, polako i srecan put ako ides pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji ste caRevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 2, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan na moRe sa R-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja Imamo isti motor, sa istom kombinacijom boja! Do duse, kod mene je rep siv. Moj je 2006, tvoj je isto ili 2005? Moze R-om da se ide, ali bez suvozaca. Jedino je problem kad se vozi duze vreme niz padinu, kao recimo ja kad smo se vracali sa Zlatibora pre 2 nedelje, niz Bukove ruke otpale (do duse, vise od loseg puta nego od nagiba.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa braco po benzinu da rezimiramo. Pala je odluka da se ide na moto skup u Herceg Novi. Nadam se lepom vremenu i dobrom putu. Malo cu da servisiram makinu i odoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...