DjordjeMijailovic 2735 Napisano April 21, 2013 Strucnjak, 1652 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan motorista na drumu ali bukvalno. Oboren skuter u NS kod merkatora. Auto udaren u zadnja desna vrata. Zastao sam samo da pitam da li je motociklista dobro i dobio sam srecom potvrdan odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8028 Napisano April 21, 2013 Drug član, 3294 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imalo i drug i ja juče tako da prođemo na njegovom skuteru, al raskrsnicu niže ka buskoj, kod Braće Ribnikar... Nadam se da je sve ok sa kolegom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 21, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da je motorista ok, stvarno nema vise smisla kako ljudi seku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...