Dzony93 368 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu jaknu i duzina rukava mi je taman sirina ramena taman ali mi se cini da je dosta kratka jer mi dolazi do kaisa na farmerkama npr a na ledjima je dobra duzina odokativno, posto je sportska znam da su kratke ali ajde iskusniji da mi kazu da li je ok il da je ipak ostavim na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 21, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je vjerovatno jakna od "dvodjelnog kombinezona" pa je zato kraca ( ako ima rajfeslus cijelim donjim dijelom jakne ),a i rukavi su ti vec na granici odgovarajuce duzine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10770 Napisano April 21, 2013 Hronični Motociklopata, 7444 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan prekratko, mada ako ti stalo do jakne, moze to da se sredi (produzi), samo nadjes dobrog krojaca/krojacicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano April 21, 2013 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mal ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jeste jakna dvodelnog kombinezona, ima dole rasjfeslus... a i druga ona mi prekratka dao sam curi da je proba njoj presiroka u ramenima i dugacka u raukvima a kratka kao meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan klasika,jakna dvodelnog kombinezona...skoro sam prosirio kozne pantalone u italiji,kostalo me 100 eura ali zena radi pilotima odecu.kod nas nemam ideju ko bi to mogao odraditi....mislim da ne bi trebao nista da diras,ako imas pantalone,prodaj ceo komplet tako pa kupi sebi jaknu koja ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan klasika,jakna dvodelnog kombinezona...skoro sam prosirio kozne pantalone u italiji,kostalo me 100 eura ali zena radi pilotima odecu.kod nas nemam ideju ko bi to mogao odraditi....mislim da ne bi trebao nista da diras,ako imas pantalone,prodaj ceo komplet tako pa kupi sebi jaknu koja ti odgovara... ma nisam ih dobio.... zaboravili ih u nemackoj -.-' . Nego sam sinoc bas uzeo da probam jaknu i vozim malo i kada sedim ona je bas taman duzina svugde dobra nisam mnogo stisnut i milina bila da se vozim sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ma druze ti si ko maneken tanak,ja sa mojim buragom,jedva da zakopcam jaknu u pm...a sta ces kad se u Sremu samo zdere....ma nediraj jaknu nista,stavi pojas ispod preko stomaka i peglaj tako...smorice te pre ili kasnije ta jakna,pozeleces drugu pa ces resiti problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 22, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Vaximo te dobro savetuje. Zakopčaj pojas i ne diraj ništa. Kad ti dosade boje, kupiće je neko kome se sviđa, jer te je gledao celo leto u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja tanak ko maneken ? ova jakna br 54 a ja imam 190 i 100 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ma cuti,ne hvali se hehe....tanak si ti u odnosu na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...