Limeni 103 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta ovo bi,zna li se sta koje su kolege u pitanju??..predpostavljam da su svi iz istog kluba...saucesce porodicama i prijateljima.... http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/d-miholjac-sudarili-se-motori-auto-i-traktor-ima-poginulih-311530 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, pun mi je k tih neostvetljenih traktora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 21, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u Hrvatskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan da http://www.motori.hr...c,234185.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi drug poslao na FB link,pa nisam ni obratio da je u hrvatskoj(moja greska),ali dobro opet su to nase kolege i isti takvi traktori su i ovde nocu bez svetla.....nedo Bog nikom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 21, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, zato ja nikada ne vozim nocu, nema te sile koja bi me naterala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet najvise vozim nocu od pocetka, mada bas i ne volim ali takva tura. Nisam do sada imao neprilika sa traktorima iako ih ima ali sa zecevima koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet oni komentatori.... po definiciji krivi motori. Znas da su tu i da to tako mora i da ne treba obracati paznju, ali opet kad procitas digne zivac. Mislim i da su krivi, kakav monstrum moze reci da je nekog djeteta majka, koja je sjedila iza, dobila sto je zasluzila. uh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan tužno i nesretno !! RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...