lasko 114 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ctx 80 u super stanju. .sve radi na motoru, zadnje svetlo je skinuto ali dajem uz motor. .gume dobre, masina odlicna, ima kljuc. .. Motor je u fabrickom stanju, ima izvedene kablove za zadnje svetlo, samo treba da se prikace i to je to. .Ide dobro, vozen uglavnom rekreativno po sumi. .uz njega ide kaciga, nije neka, ali meni netreba pa je poklanjam. .. Moze zamena za suzuki ts 125, kawasaki kdx 125 ili hondu crm 125 uz moju doplatu od max 250e i FOX cross pantalone ko nove, nosene jednom.. a moze i neki drugi hard enduro 125, sve je stvar dogovora.NAJVISE BI MI ODGOVARAO KDX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan CENA PO DOGOVORU! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam Lazinog CTX-a, ima moje preporuke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam Lazinog CTX-a, ima moje preporuke Hvala andreja,provozao sam i ja andrejinog xt-a i ako ga bude prodavao ima moje preporuke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne fotke od danas: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Može čak i nešto od motocross opreme+MINIMUM 300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zamena je moguca i za fulcross od 90-og godista pa na ovamo,bitno mi je da ima nase papire tj da moze da se registruje kad se ubaci signalizacija.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za SUZUKI TS 125,KAWASAKI KDX 125 ILI HONDU CRM 125 uz moju doplatu,Predomislio sam se u vezi fulcrossa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ZAMENA ZA KAWASAKI KDX 125,SUZUKI TS 125 ILI HONDU CRM 125 uz moju doplatu,fulcross otpada(vise mi ne treba) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 350e je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 330e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 320e i zamenjene pločice za prednju disk kočnicu i još je motor OPRAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 320e i zamenjene pločice za prednju disk kočnicu i još je motor OPRAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...