voja_boja 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima...vidim da vas dosta interesuje hromiranje. Bavim se hromiranjem tj farbanjem boje koja daje refleksiju groma imam i neke obojene hromove ako ste zainteresovani javi te se na 065 8486676 zovem se vojislav i iz bgd sam. Krenuo sam i sa folija efektu bojama... Interesantne su za motore drugarski pozdrav još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke slike da se vidi o cemu je rec... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
voja_boja 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se snalazim kako da postavim ako neko može da mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan "Ukljuci glavni editor" "Click to attach files" Smanji sliku malu nemoj da uploadujes 6mb sliku. Ako imas direktan link do slike tu pored smajlija imas ikonicu "Ubaci sliku" i tu kopiras link svoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1996 Napisano April 18, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добар предлог, колега Александре. Војо убаци слике неких својих радова да видимо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...