sensei 1 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih prednje i zadnje felne za tomosa automatika ako su u dobrom stanju ili nove zavsino od cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pun ih je KUPINDO. Pogledaj tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pratim stalno i kupindo i limundo,trenutno bas nista nema od felni,meni trebaju one zicanje tj ceo tocak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja prednji,imao sam i zadnji al sam prodao...0616701577 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan imam ja prednji,imao sam i zadnji al sam prodao...0616701577 hvala ali mi samo komplet igra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja prednji,imao sam i zadnji al sam prodao...0616701577 hvala ali mi samo komplet igra da,ali one nisu slepljene,odvojene su,jer felne su felne isto za svaki ATM...kako hoces,bio sam spreman da ti dam skoro za DZ al ako neces ,pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...