Jump to content

Moto Zajednica

Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

Recommended Posts

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
Pre sat vremena, Zarkela je napisao:

Da ima skup u Gospodjincima? Zbog vremena

Imaš kontakt telefon na obaveštenju ... al za danas u Vojvodini nisu najavljene padavine pa ne vidim nikakav razlog da ga ne bude .... najverovatnije ću i ja doći oko 18h, radim do 16h pa kući po motorče pa onda kolko mi treba lagano od NS do Gospođinaca

Promenio član ПИпезос

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1002 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
Pre 5 sati, ПИпезос je napisao:

Imaš kontakt telefon na obaveštenju ... al za danas u Vojvodini nisu najavljene padavine pa ne vidim nikakav razlog da ga ne bude .... najverovatnije ću i ja doći oko 18h, radim do 16h pa kući po motorče pa onda kolko mi treba lagano od NS do Gospođinaca

I ja bih se zaputio, lepo je vreme. A valja se provozati. Doduse meni nisu Gospodjinci bas blizu, al vrv cu skoknuti. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
Pre 17 sati, Zarkela je napisao:

I ja bih se zaputio, lepo je vreme. A valja se provozati. Doduse meni nisu Gospodjinci bas blizu, al vrv cu skoknuti. 

Ja na moju žalost nisam stigao, radili u knjižari do 19h, dok zatvorili radnju pa došli kući bilo skoro 20h a čuh da je bilo baš lepa atmosfera na skupu

evo delić atmosfere kako je bilo u Gospođincima, link videa preuzet sa instagram naloga od prijatelja https://www.instagram.com/p/CiDC2nmADn5/

Promenio član ПИпезос

Bili smo nas troje iz Kikinde, doduse mi smo stigli kasno, oko 9h. Svi su se razisli, bilo je ukupno 20 motora. Kazu da je preko dana bilo vise. Fini su tamburasi bili, ispratili su motoriste za fajront. Iako nije bio velik skup, bilo nam je fino. 

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 2 sati, Zarkela je napisao:

Pre 2 sati, Zarkela je napisao:

, oko 9h. Svi su se razisli, bilo je ukupno 20 motora. 

Svi oni koji kukaju zasto se naplacuje ulaz i "zaradice na picu", neka razmisle malo o ovome.

Promenio član ivica744
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: Hayabusa

U Gospođincima super bilo besplatan ulaz odličan pasulj 2 pića besplatno , koliko se sećam to je retko ko ponudio domaćini na visokom nivou...

• Sviđa mi se 2

• Vozac A kategorije :D, 940 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650
Pre 11 sati, symon je napisao:

U Gospođincima super bilo besplatan ulaz odličan pasulj 2 pića besplatno , koliko se sećam to je retko ko ponudio domaćini na visokom nivou...

Pa na tu kolicinu gostiju dva pica besplatno nije neki trosak :D Sve se bojim da bi davali toliko pica gratis da im dodje 500 motora :D 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pre 4 sati, draki je napisao:

Pa na tu kolicinu gostiju dva pica besplatno nije neki trosak :D Sve se bojim da bi davali toliko pica gratis da im dodje 500 motora :D 

Gratis rucak,gratis dva dva pica,gratis ulaz,i jos im dodju bajkeri kao @N.F.S.-ov "prijatelj"......propasce skupovi nazalost.

Kažu da je bilo baš mnogo motora u toku dana, tako da ne treba nekom omalovažavati skup. Skup je lep, lep prostor i fina muzika je bila. Da je toplije bilo, verujem da bi bilo mnogo više motora uveče.

pre 6 minuta, Zarkela je napisao:

Kažu da je bilo baš mnogo motora u toku dana, tako da ne treba nekom omalovažavati skup. Skup je lep, lep prostor i fina muzika je bila. Da je toplije bilo, verujem da bi bilo mnogo više motora uveče.

Omalovazavanje je kad se kuka za ulaz,kad se kuka na cenu pica,kad se kuka na hranu.....Svaki skup je lep kad se dodje sa pozitivnom energijom,ljudi se potrudili ( i ulozili dosta novca) da obezbede sve sto treba da bi se gosti osecali ugodno a ovamo se kuka zbog par stotina dinara.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Pre 13 sati, Zarkela je napisao:

Onda su sve svi razbezali zbog hladnog vremena, mada ne znam zasto. Nije bas to tako hladno bilo. 

Kako ne znas,dnevna voznja,svrati se na besplatan rucak i besplatno pice,i kad treba da se uvece ostavi neki dinar na sanku sedne se na motor i ode kuci,i tu treba povuci jasnu crtu izmedju bajkera i motorista.

• Sviđa mi se 3

• Pana, 531 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Нема кукњаве око плаћања улаза на мото скуповима  али је зато  присутно  стално кмекање како је  то неопходно за добар скуп и  поред  практичних примера који  показују да то и није баш тако . 

Када улаз платим скупље од пешака запитам се : Да ли је скуп за мотористе или пешаке ?    Да ли сам мотор требао оставити напољу ?    

Мучи ме када неко долази увече на свирку а наплаћују му ручак на који није ни дошао а који је и реално завршен.      Када у цену улази преподневни излет са све локалним коктелом .   Или када се  дневним посетиоцима зарачунава ноћење са све  музичким спектаклом до сада невиђеним .     Зашто бајкер мора 3-4 дана бити на скупу са ол инклузив аранжманом ?      Зашто се сви непотребни  трошкови правдају     искључиво кроз паушалну карту за   мотористе    ?    

Знам .   Ако нећеш да платиш и немаш пара  - немој да долазиш.   Али исто важи ако  немаш рачуницу  немој да се бахатиш.     Овако испада дођи ми у госте ал" да ми платиш ...

Мрзим када се скупови  претварају  у  прилику за зараду  и  покривање неких мегаломанских  промоција  а  требали би да буду обично пријатељско дружење без калкулације и без оптерећења.  

Није ово правдање или прозивање због улазница  али је примедба за приговоре у теми Скупови на којима се не плаћа улаз.     Ово је тема за њихову промоцију,  подршку, обавештења.     Како им то успева ?  Немам појма ,  питајте , није срамота .     Зашто неком то не успева нема потребе правдања  поготово не у погрешној теми  а још мање  да се делимо због тотално различитих погледа и ставова  . 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

pre 4 minuta, Jašim je napisao:

Није ово правдање или прозивање због улазница  али је примедба за приговоре у теми Скупови на којима се не плаћа улаз.     Ово је тема за њихову промоцију,  подршку, обавештења.     Како им то успева ?  Немам појма ,  питајте , није срамота .  

Znas ti vrlo dobro kako sve oko skupova funkcionise,slazem sa da tu ima od svega po malo,ali ova tema nije ovo sto si ti napisao nego upravo prozivka od strane kasika bajkera kako kolega rece.

• Hronični Motociklopata, 7333 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
pre 33 minuta, ivica744 je napisao:

Kako ne znas,dnevna voznja,svrati se na besplatan rucak i besplatno pice,i kad treba da se uvece ostavi neki dinar na sanku sedne se na motor i ode kuci,i tu treba povuci jasnu crtu izmedju bajkera i motorista.

Znači po tvom ispada da niko ništa ne popije preko dana, već samo uveče piju :lud: :lol:

Ja uvek popijem par pića preko dana i odem kući predveče, dal spadam u bajkere ili motoriste? :moto3:

• Haha 1

• Pana, 531 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
pre 7 minuta, ivica744 je napisao:

Znas ti vrlo dobro kako sve oko skupova funkcionise,slazem sa da tu ima od svega po malo,ali ova tema nije ovo sto si ti napisao nego upravo prozivka od strane kasika bajkera kako kolega rece.

Слажемо се да се око тога не слажемо и нека на томе неслагању остане.  

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 24 minuta, Disko Nindža je napisao:

Znači po tvom ispada da niko ništa ne popije preko dana, već samo uveče piju :lud: :lol:

Ja uvek popijem par pića preko dana i odem kući predveče, dal spadam u bajkere ili motoriste? :moto3:

Zavisi,kukas li na cenu pica i placanje ulaza?:P

pre 20 minuta, Motorcyclist je napisao:

Ne verujem da bilo ko trosi gorivo i vreme da bi otisao da jede pasulj dzaba i popije pice...

Mnogi,to im je voznja kao i svaka stim sto smisljeno gledaju ima li neki skup na njihovoj ruti,verovao ili ne.

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7333 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
pre 5 minuta, ivica744 je napisao:

Zavisi,kukas li na cenu pica i placanje ulaza?:P

Ne kukam za plaćanje ulaza, prosto ne idem na takve susrete gde se plaća.

Cena pića je uglavnom ok, dokle god nije veća nego u kafićima, svakako bi radije otišo na moto susret nego da sedim po kafićima.

pre 8 minuta, Disko Nindža je napisao:

Ne kukam za plaćanje ulaza, prosto ne idem na takve susrete gde se plaća.

Cena pića je uglavnom ok, 

O tome i pricam

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja