Motorcyclist 17197 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Guliver said: Jel' tamo plaćaš ulaz? Placa se ulaz. Drogu ne konzumiram btw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Motorcyclist je napisao: Placa se ulaz. Drogu ne konzumiram btw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3113 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, da mi je da se pronađe taj arhidokument na kojem piše šta se na susretima sluša, jede i pije, kakve teme se pokreću..Ne razumijem, zar nije bolje da ima više sadržaja, pa da odabereš šta ti se sviđa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Jun 4, 2019 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo mi daleko od teme. Ljudi,vozite se. Lepo vreme se zaukava. Neko na moto skupove,neko na besplatne moto skupove, neko po Srbiji, neko po Jevropi, svetu... Malo rok,malo pop,malo samo Čačak.... Vozite se sa osmehom na licu, ali oprezno! Život je pred nama! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker upravo tako. Pronadjite se i uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Jun 4, 2019 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2019. at 15:25, stari roker je napisao: U Bijeljini za žene i decu slobodan ulaz. Mi plaćamo. Koliko? Ne znam. Znači najava nije za ovu temu.... Ulaz se placa 10 KM ili 5 EUR.Ali u toj vrijednosti dobivas bonove za koje kupujes pivo,sokove pljeskavice u kampu.Cijene hrane i pica ce biti normalne.Za djevojke i djecu ulaz besplatan. Promenio Jun 4, 2019 član rodjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Jun 4, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, rodjo je napisao: Ulaz se placa 10 KM ili 5 EUR.Ali u toj vrijednosti dobivas bonove za koje kupujes pivo,sokove pljeskavice u kampu.Cijene hrane i pica ce biti normalne.Za djevojke i djecu ulaz besplatan. Vidimo se,bas me briga za cenu ulaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Jun 4, 2019 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rodjo je napisao: Ulaz se placa 10 KM ili 5 EUR.Ali u toj vrijednosti dobivas bonove za koje kupujes pivo,sokove pljeskavice u kampu.Cijene hrane i pica ce biti normalne.Za djevojke i djecu ulaz besplatan. Za devojke i decu moze u ovu temu. Za nas moze i ne mora. Kako god,ako Bog da vidimo se. Zao mi je samo sto ne mogu doci jos u petak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Jun 5, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend Kula.. Evo i mali teaser desavanja, vidimo se! https://www.youtube.com/watch?v=-tF3dVAHFp8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Jun 7, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Jun 9, 2019 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2019. at 10:16, Dominator96 je napisao: Ovaj vikend Kula - Stvarno bilo svega : besplatan ulaz , policija mi čuvala moped - besplatno, golišave igračice , Đule nazdravljao na bini , lepo toplo veče - taman. ( a Jocke umesto da je seo na motor, džoginguje po Bogatiću i meri prolazno vreme ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlican skup , svaka pohvala i zurka du nedelje u zoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend naravno kod Sinova , jedna od najboljih lokacija u Vojvodini po meni , navljaju se pakao od vrucine , tako da ce biti kupanja i zezanjaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Jun 11, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Dominator96 said: Ovaj vikend naravno kod Sinova , jedna od najboljih lokacija u Vojvodini po meni , navljaju se pakao od vrucine , tako da ce biti kupanja i zezanjaaa Konacno se nadam posle 3 godine da cu ih posetiti. Slazem se, uz Vajsku jedna od najboljih lokacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan DRAGI PRIJATELJI VIDIMO SE ZA VIKEND. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Jun 12, 2019 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Motorcyclist said: Konacno se nadam posle 3 godine da cu ih posetiti. Slazem se, uz Vajsku jedna od najboljih lokacija. On 6/11/2019 at 6:07 PM, Dominator96 said: Ovaj vikend naravno kod Sinova , jedna od najboljih lokacija u Vojvodini po meni , navljaju se pakao od vrucine , tako da ce biti kupanja i zezanjaaa Vidimo se Susret je extra,a ove godine ce nas i vreme posluzit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 17, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje dobar provod kod dobrih domacina neka izvoli doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Csheda 4 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MK Surcin 3. Moto skup 24.08.2019. Bojcinska Suma Ulaz i klopa besplatni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Jun 27, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my COL-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 2, 2019 (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. U periodu od 19.07. do 21.07.2019. godine MK Kumovi iz Srpske Crnje organizuju 10. po redu medjunarodni moto skup. Ulaz kao i do sad besplatan, klopa a kad kažem klopa onda mislim doručak, ručak, večera za sve goste besplatna, pivo hladno, muzika dobra, hladovina debela, u blizini kampa je i bazen. Ko je bio zna kako je, ko nije treba da dođe i da se uveri u priče od ovih koji su bili. Svi ste pozvani! Promenio Jul 3, 2019 član Kum_Mixer Greska u datumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 2, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Kum_Mixer je napisao: U periodu od 19.06. do 21.06.2019. godine MK Kumovi iz Srpske Crnje organizuju 10. po redu medjunarodni moto skup. E jebiga, zakasnio sam. Kako je bilo? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, mala štamparska greška se desila, koja je upravo ispravljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Jul 5, 2019 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ausländer je napisao: Гонзалес Лешница, данас, сутра, има плакат али нема да пише цена. Али видим лого МАС, шо би рекли не мора да пише али мора да се плати. А свратио бих на пола сата. Do sada je bilo po MAS cenovniku. A skup i jeste za pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Jul 10, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vajska- 19,20,21. Jezero Provala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...