SlobodanR1 3113 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Motorcyclist je napisao: Pravi se da se zaradi. I u pravu je biker boy. Onaj ko dovodi Corbe, Yu grupe, Jagode, Kerbere i ostale pravi skup da zaradi i kraj! Racuna na gomilu pesaka , dece, baba i deda koje zabole za rock i moto svet uglavnom i na njima gleda da se zaradi. Da se gleda da se pokriju troskovi i da se napravi skup za bajkere dovoljna bi bila i bina od kamiona i neki solidni cover bendovi i slicno. Na prikolicu od kamiona i taj solidni cover će ti doći komšija prvi i to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na dosta susreta sa kamionskom binom i bilo je puno ljudi i super svirka, i sto se tice bine, ni ne treba da bolja jer je to MOTO SUSRET, a ne koncert... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, SlobodanR1 said: Na prikolicu od kamiona i taj solidni cover će ti doći komšija prvi i to je to... A ko mi treba, baba Sida i deca od 2 godine sto sede roditeljima na ramenu dok igraju go go igracice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Postoji malecki problemcic sa kamionskom binom.ako se slucajno nesto desi(pevaljka slomi nogu.nekoga protrese struja itd.) odgovornost snosi organizator jer bina nije atestirana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista, tigar ili borovske cizme i udri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Juče videh jednog Čeha kompletna oprema i zelene gumene čizme, nisam pitao za proizvođača. Što se tiče plaćanja ulaza, gde sam namerio da odem plaćalo se il ne plaćalo ako sam rešio idem i plaćam (tri piva za vikend 3x150) i nije neki novac. Prošle godine u Zrenjaninu sam dobio pare nazad za bonove koje nisam potrošio (oko 2000 dinara) , a platio sam ulaz. Na nekim skupovima gde se neplaća ulaz u nedelju nemaš gde ni da potrošiš bonove što su ti ostali a meni uvek ostane više nego što sam platio za ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3113 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan E mislim da je jedno sto puta prežvakana tema što susreti nisu "kao što su nekad bili", i što ne mogu biti više takvi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Maj 3, 2019 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, SlobodanR1 je napisao: E mislim da je jedno sto puta prežvakana tema što susreti nisu "kao što su nekad bili", i što ne mogu biti više takvi... A zapravo... Ni mi nismo ono sto smo nekad bili... I ne mozemo biti vise takvi kao nekad... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 8, 2019 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno meni je veci problem sto se na plakatima za skupove isticu bendovi a jok klubovi i programi Ali opet to me ne sprecava da odem negdje gdje mi se ide kao ni cijena ulaza, pica, majica, debljina pljeskavice i slicno. Idem tamo gdje ce mi dusu biti dobro 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Maj 8, 2019 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Vozati se i odlaziti tamo gde se prijatno osećaš - nema tu nikakvih problema ali nema ni potrebe u ovoj temi pravdati se zašto neko naplaćuje ulaz i upinjati se dokazivajući da je to normalno , prirodno i opravdano. Svako ima svoju računicu i poštujmo to ( i na skupovima i u temama ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Maj 8, 2019 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, draki je napisao: cijena pica i slicno Draki ako i to budu počeli da naplaćuju javi mi koji su to skupovi Nekako mi rizično to " i slicno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 8, 2019 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Jašim je napisao: Draki ako i to budu počeli da naplaćuju javi mi koji su to skupovi Nekako mi rizično to " i slicno" Ne bi ti bio ti kad ne bi ovo uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan primakla se koceljeva ,da li se plaća ulaznica.Na fejsu nevidim ali vidim da gostuje Alen Islamović pa se verovatno naplaćuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 8, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce Alen na skupu osim ako ne peva albume divljih jagoda- Motori i Carobnjaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bi da on to peva, al ja da ne platim ulaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi radije da peva winamp, i da akcenat dogadjaja bude na MOTORIMA 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2019. at 23:06, sasa ns 1 je napisao: primakla se koceljeva ,da li se plaća ulaznica.Na fejsu nevidim ali vidim da gostuje Alen Islamović pa se verovatno naplaćuje 500 din ulaz,dobija se bon za pice,klopa mesina sa raznja sa krompirima i jos kojekakvim djakonijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce mo mi sto ne jedemo meso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Maj 11, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce mo mi sto ne jedemo meso Vi vodite računa da vas ne pojedu!Sent from my SM-G900F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 11, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2019. at 23:15, Motorcyclist je napisao: Sta ce Alen na skupu osim ako ne peva albume divljih jagoda- Motori i Carobnjaci? Kada bi svi pevali na skupovima kao Alen bilo bi odlično, prošle godine u Petrovcu na Mlavi, od 22:30 do 02:00 bez pauze, sa vidnim zadovoljstom što je tu. Pre nastupa, došao je oko 13h, napravio probu, postavio miksetu, nije dozvoli sebi da bude loš zvuk u tom malom mestu. Svaka pohvala za Alena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 11, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 11, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da verujem kad sam ih video na plakat na nekom Thrash UG festivalu kao ucesnike, stranom festivalu. Izgleda da ljudi bas postuju taj album. Realno, i jeste dobar taj album. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio u koceljevu ali sam se vratio relativno rano pre koncerata.Na plakatima nisam vide o da gostuje alen-možda sam prevideo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 15, 2019 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sid postao free. Ovaj vikend./ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Motorcyclist said: Sid postao free. Ovaj vikend./ Je l' zna neko satnicu za Šid? Barem za subotu i nedelju. Išao bih jedan dan, da znam šta da planiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...