Mornar85 57 Napisano Septembar 18, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Имам осећај да ће цела Србија и околне земље бити на скупу. То ме мало одбија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mornar85 je napisao: Имам осећај да ће цела Србија и околне земље бити на скупу. То ме мало одбија. Pa veika je fruska gora ,cak da je i cela juga dosla, ima mesta, a i piva i leba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11910 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, bdada je napisao: Manite granice, zbog najave poostravanja od sutra, prosli put "preko noci" u sremu 5000 ljudi zavrsilo u karantinu. Upravo prosao kroz hrvatsku sa novim merama,posto sam iz SM kazu nece mi davati onaj papir za popunjavanje,kazu Rumljanima dajemo oni imaju NS pa nek idu onuda. Inace nema nikakvog karantina,samo se dobija neki papir i imas neku prijavu na sajt(pise sve)da kazes da si ok sa zdravljem i ponovo za 10 dana na istu prijavu da posaljes da si i dalje zdrav i to je to,nema karantina i nema zakonskeosnove da nas trpaju u karantin jer nije vanredno stanje.Eto iz prve ruke informacije sa granice,tako da slobodno dolazite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tek od 18h krece primena novih mera.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, piki je napisao: ...Eto iz prve ruke informacije sa granice,tako da slobodno dolazite. Pa doći ćemo mi...samo malko okolo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11910 Napisano Septembar 19, 2020 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ThePainkiller je napisao: Pa doći ćemo mi...samo malko okolo... Pa i ja bih preko Tranalpine do Vizića ,al ne daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11910 Napisano Septembar 19, 2020 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Bigor je napisao: Pa tek od 18h krece primena novih mera. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока To sam im i ja rekao,odgovorise mi da su krenuli od 00:00,sto znaci od petka-pocetak dana,iako je najavljeno od petka od 18h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to obično biva (Marfi nikad ne spava), klinac mi je sinoć dobio temperaturu i već jutros je počeo da kašlje. Bili kod doktora, standardno - laringitis (upala grla)... Tako da zamene ipak nema ništa od posete Viziću... Ko ide - lepo se provedite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko za Vizic iz Subotice? Ali polakim putem....(tj raceri koji voze polako, il bicikle poput moje, ili pak odgovorni vozaci, na probnoj sam) Ja cu da se vozam, ali dal 100 ili 150km jos cu videti....dal cu tamo, videcu jos... Spoiler Визић (мађ. Füzegy) је насеље у Србији, у општини Бачка Паланка, у Јужнобачком округу, иако се налази на територији Срема, на Фрушкој гори. Према попису из 2011. било је 270 становника. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2020. at 12:21, ThePainkiller je napisao: Znam za skelu. Ali drug svakako ide po curu u NS pa ćemo onda preko NS-a... A i duža je vožnja... Volim skele... vozah jednom do sada, sa bajkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Septembar 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne odoh u taj Vizic danas, zaglavih na roštilju kod prijatelja do malopre... Ima li nekih vesti, šta se dešava tamo? I hoće li biti zatvaranja sezone u Nsu, kao prošle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja . Klinci bolesni a i ja pazario od njih. Sa ovom najmanjom najveća borba. Nadam se bar slikama sa skupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Jbg ne odoh u taj Vizic danas, zaglavih na roštilju kod prijatelja do malopre... Ima li nekih vesti, šta se dešava tamo? I hoće li biti zatvaranja sezone u Nsu, kao prošle godine? Evo ga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Jbg ne odoh u taj Vizic danas, zaglavih na roštilju kod prijatelja do malopre... Ima li nekih vesti, šta se dešava tamo? I hoće li biti zatvaranja sezone u Nsu, kao prošle godine? Evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10215 Napisano Septembar 20, 2020 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U Vizicu bilo bas dobro. Drustvo, pice, hrana, muzika, sve super. I bio je bas veliki odziv motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Septembar 20, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Jedino @Papisha-u videh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni krivo što nisam bio u Viziću, ali nisam mogao ostaviti bolesnog klinca kući... Zna li neko kad je moto skup u Aradcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Septembar 20, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, jel isao ko preko Hrvatske i jel bilo kakvih problema preko granica?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: Zna li neko kad je moto skup u Aradcu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,da je bilo bolje ne bi valjalo ,pasulj cista 10! Jedina steta sto igara nije bilo al proslo je svakako po meni fenomenalno Od 2015 sam tamo i nadam se jos dugo dugo godina ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5564 Napisano Septembar 21, 2020 Pana, 539 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bigor je napisao: Sta bi, jel isao ko preko Hrvatske i jel bilo kakvih problema preko granica? Prijatelji su došli iz Bačke Palanke, nisu imali problema, tranzit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2020. at 22:36, ZoraNS je napisao: I ja sam se bio naoštrio da odem na skup (nije mi daleko), ali kada sam video noćne/jutarnje temperature entuzijazam mi je brzo splasnuo. Par puta sam se smrzao u šatoru pa ne bih još jedno takvo iskustvo. Povratak noću "pod gasom" mi naravno nije opcija... Nema lošeg vremena, samo loše opreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 23:21, Simon69 je napisao: Ne znam šta će na kraju biti sa novim merama koje se uvode od sutra, petak 18h. Moram se raspitati iz razloga što nas mogu njakati i ako prođemo samo tranzitno kroz HR. Tako je bilo u vreme prvog talasa i karantina. Ljudi su samo prolazili kroz HR, nepun kilometar, i tako bi zaradili karantin 14-28 dana. Sutra idem da proverim na granici pa javim. Ja prošao i tamo i nazad i ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...