Biker Q 1658 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ova dva-tri dana su me 3-4 automobila isekla u neverovatnim situacijama, kao da hoce namerno, odnosno kao da me ne vidi uopste. O cemu se radi ne znam ali izgleda da ljudi jos uvek ne ocekuju motore na ulicama ili su jednostavno odlepili skroz. Znam pricu nema on sta da ocekuje, sazona ne prestaje, neka gleda i ostalo, ali ja ne mogu da verujem kako se vozaci automobila ponasaju! Ili sam ja imao srecu da istog nada naletim na jednog slabovidog penzionera, jednog sto ga je upravo zana nahvatala sa ljubavnicom pa smislja pricu i jednog koji me mrzi od ranije, ali ovo nije normalno... Dugo svetlo i sirena preventivno je moja preporuka do 1. maja i naravno manji gas i 3 para ociju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Нас на асфалту нико никад не очекује, небитно које је доба године! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 14, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNO TACNO, zadnjih par dana stariji vozaci,da ne kazem nesto pogrdno,, kao da namerno(znam da me vide) seku na semaforu,na kruznom,na prestrojavanju...prosto ne mogu da verujem...krecem da lomim retrovizore i sutiram vrata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano April 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se naispravljao retrovizora broja im se ne zna, svaki je zaklopljen bio, al jedan lik me odushevio. provlachim se ja polako, i sad izmedju nekog belog dzhipa *50kEura i nekog auta, dzhipu sklopljen retrovizor, stanem, ler, ispravim, i krene svirka zamnom, ne prestaje, dere se lik shta mu diram retrovizor Majmuna ima na sve strane, pazite se, pochetak sezone je najgori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas cesto kuckam na vozacev prozor da mu kazem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNO TACNO, zadnjih par dana stariji vozaci,da ne kazem nesto pogrdno,, kao da namerno(znam da me vide) seku na semaforu,na kruznom,na prestrojavanju...prosto ne mogu da verujem...krecem da lomim retrovizore i sutiram vrata.... Mene juče jedan vremešni ladno skrka u Topoli, računao čiča da ću pravo iako sam bio u traci koja ide levo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 14, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti udesio ovog juga... posle kazu motor ranjiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano April 14, 2013 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti udesio ovog juga... posle kazu motor ranjiv Nije ranjiv motor nego vozac motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro si ti prosao,zamisli da si omlatio nekog audia,pa izadju klinci(koji su ga kupili od dzeparca za uzinu.....) i izlomataju te jos onako plus... Salim se bre,zelim ti brz oporavak i da zamenis tu gipsanu cizmu za moto cizmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad u povratku iz zrenjanina videh dva udesa sa motorima,u oba slucaja je auto isekao motor..oprez.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas isto, da li u Kumodraskoj ili Vojvode Stepe, oboren motociklista. Nego htedoh reci kako sam se ja danas na keju prosuo. Vozio rolere po biciklistickoj stazi, zaleteo se kao magarac. Izleti mi devojcica od 5 god na stazu i kako bih je izbegao naglo skrenem, zarotiram se za 180 i pljas na ledja. Srecom nosio sam ranac i u njemu patike, pa sam dobrano amortizovao pad. Prosao sam samo sa poderotinom na laktu i dlanu. Devojcicu sam izbegao bukvalno za milimetar. Tako da, pazljivo i ne zalecite se ni na stazama, a kamoli putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mene juče jedan vremešni ladno skrka u Topoli, računao čiča da ću pravo iako sam bio u traci koja ide levo Uh, sad sam se iseko, ovakvog juga vozi moj matori, sa sve gepekom na krovu. Sta da ti kazem burazere, brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 7 večeras, na Rakovačkom putu kod NIS pumpe (skretanje za Košutnjak), još jedan sudar. Motor leži (ne nam koji je skuter), autu oštećenja na levoj strani. Nadam se da su svi u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari, radimo i na oporavku i na zameni obuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 14, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNO TACNO, zadnjih par dana stariji vozaci,da ne kazem nesto pogrdno,, kao da namerno(znam da me vide) seku na semaforu,na kruznom,na prestrojavanju...prosto ne mogu da verujem...krecem da lomim retrovizore i sutiram vrata.... Mene juče jedan vremešni ladno skrka u Topoli, računao čiča da ću pravo iako sam bio u traci koja ide levo Kako si ti prošao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 14, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naslova teme, ovo : i prst na obaraču i kočnici (i noga). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNO TACNO, zadnjih par dana stariji vozaci,da ne kazem nesto pogrdno,, kao da namerno(znam da me vide) seku na semaforu,na kruznom,na prestrojavanju...prosto ne mogu da verujem...krecem da lomim retrovizore i sutiram vrata.... Mene juče jedan vremešni ladno skrka u Topoli, računao čiča da ću pravo iako sam bio u traci koja ide levo Kako si ti prošao? distorzija III stepena levog skočnog globa, 3 nedelje robije ( mirovanja=kreveta) gipsana dokolenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naslova teme, ovo : i prst na obaraču i kočnici (i noga). alal ti vera na sVirenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 15, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNO TACNO, zadnjih par dana stariji vozaci,da ne kazem nesto pogrdno,, kao da namerno(znam da me vide) seku na semaforu,na kruznom,na prestrojavanju...prosto ne mogu da verujem...krecem da lomim retrovizore i sutiram vrata.... Mene juče jedan vremešni ladno skrka u Topoli, računao čiča da ću pravo iako sam bio u traci koja ide levo Kako si ti prošao? distorzija III stepena levog skočnog globa, 3 nedelje robije ( mirovanja=kreveta) gipsana dokolenka Brz oporavak druze, ljudi jednostavno ne gledaju.. briga ih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 15, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lord kad svirne svi se okrenu ka Dunavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre oboren decko sa XCITING-om kod sava centra.. Zaustavljena je jedna E klasa sa italijanskim tablama i kamion prikolicar, skuter stoji na oko 30ak metara od njih... Nadam se da je sve ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 15, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 1366042144[/url]' post='1477944']Malopre oboren decko sa XCITING-om kod sava centra.. Zaustavljena je jedna E klasa sa italijanskim tablama i kamion prikolicar, skuter stoji na oko 30ak metara od njih... Nadam se da je sve ok.. Prosao neposredno posle udesa, decko koji je vozio je sedeo na trotoaru, ortaci i murija pored njega, delovao je da je osim stresa bez povreda... Moram da priznam da me seku kada sam na motoru, imao sam vec nekoliko jakih kocenja i manevara, ali i moram da priznam da kada vozim kola nekako ne ocekujem motore.... Svaki put kada prodje pored mene u koloni iznenadim se.... Tako da mogu da zamislim kako nas tek ne ockuju ljudi koji ne voze motor.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano April 15, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naslova teme, ovo : i prst na obaraču i kočnici (i noga). Lorde imas li ovakav razdjelnik na crijevima,ali da je T komad i za koji fi cijevi je ovaj tvoj. Sorry za off i brz oporavak povrijedjenom kolegi Black Adder-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano April 16, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan http://novosti.rs/vesti/beograd.74.html:429640-Beograd-Motociklisti-padali-ko-kruske Upravo naleteh na ovaj clanak.Kao u uvek najkriticniji period. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi je drago sto ovaj put nije naslov "motociklisti divljaci" i slicno. Mada vidim da nas ove godine normalnije gledaju, a ne kao idiote. Svima povredjenima zelim da se sto pre kompletno oporave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...