Biker Q 1654 Napisano April 13, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi u petak da registrujem motor, ali vlasnik je na NBg a ja izlazim iz nocne i odgovara mi neka agencija na NBg da odmah to zavrsim i da palim kuci. Imacu odradjen tehnicki treba mi ostalo a mozda i licno odemo u MUP da reg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Гледао јуче на вестима поскупело издавање саобраћајне, возачке и пасоша... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano April 13, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 0604441601 Zoran, zovi, radiprofesionalno i brzo, doduše kao i većina drugih koji ozbiljno shvataju svoj posao. Ima i tehnički pregled, i ispunjava uslov da je na Novom Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1654 Napisano April 13, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, planiram da uradim tehnicki u PN a nadam se da me ta poskupljenja ne kace jer necu da prenosim motor vec samo da produzim reg posto se vodi na drugara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...